Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!
Nederlands English
Categorieën

Andere Hulp- en Grondstoffen

Andere hulp- en grondstoffen voor het maken CP zeep.

Verfijnd zoeken /
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
Allantoïne Poeder
Allantoïne Poeder: Allantoïne poeder is een uitstekende aanvulling op de meest luxueuze ha..
€1,29
Excl. BTW: €1,07
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Aloë Extract
Aloë staat bekend om haar genezend en hydraterend vermogen van een geïrriteerde, ontstoken..
€1,99
Excl. BTW: €1,64
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Aloë Vera Vloeistof
Aloë Vera vloeistof is dik als Aloë blad is gesneden maar na enkele minuten zorgt een enzy..
€6,99
Excl. BTW: €5,78
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).
Bijenwas - Wit
Deze witte tot ivoorkleurige pellets van pure harde bijenwas worden veel gebruikt in lipbalsem, loti..
€13,49
Excl. BTW: €11,15
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Cera Bellina Wax
Cera Bellina Wax is een hydrofiel derivaat van bijenwas met een uitstekende olie gelerende eigenscha..
€7,50
Excl. BTW: €6,20
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Conserveermiddel - Phenonip
Phenonip is een vloeibaar conserveermiddel om de groei van bacteriën te remmen in je ..
€1,59
Excl. BTW: €1,31
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Emulgeerwas
Emulgeerwas(Emulsifying Wax) is ideaal voor gebruik in crèmes voor het mengen van olie en wat..
€7,29
Excl. BTW: €6,02
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Gedestilleerd Water
Gedestilleerd water voor gebruik in uw cosmetica producten waaronder CP zeep. Gedestilleerd water..
€3,95
Excl. BTW: €3,26
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Optiphen (conserveringsmiddel)
Optiphen zonder parabenen en formaldehyde beschermt tegen schimmels en bacteriën in lotion en s..
€2,19
Excl. BTW: €1,81
Gebaseerd op 1 beoordeling(en).
Palmpitolie Vlokken
Deze olie wordt vaak gebruikt om het uitharden van je zeep in CP-zeeprecepten te versnellen. Het kan..
€5,49
Excl. BTW: €4,54
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Polysorbaat 20
Polysorbaat 20 wordt gebruikt om ervoor te zorgen dat olie en water met elkaar vermengd kunnen worde..
€0,59
Excl. BTW: €0,49
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Polysorbaat 80
Dit is een product dat ervoor zorgt dat je geurolie en etherische olie kunt oplossen in water. Daarn..
€0,59
Excl. BTW: €0,49
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
SLS - Sodium Lauryl Sulfate
SLS wordt gebruikt in badbruis en zeep om het extra schuimend te maken. Je hebt ongeveer 1-5% nod..
€3,69
Excl. BTW: €3,05
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Sodium Lactaat (Natrium Lactaat)
Sodium Lactaat (of Natriumlactaat) is een vloeibaar zout dat van nature is afgeleid van de natuurlij..
€3,49
Excl. BTW: €2,88
Gebaseerd op 0 beoordeling(en).
Stearinezuur (stearic acid)
Stearinezuur wordt gebruikt als verdikkingsmiddel voor lotion Deze plantaartdige wasachtige stof wor..
€2,49
Excl. BTW: €2,06
Gebaseerd op 2 beoordeling(en).