Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!
Nederlands English
Home 2 Home 3 Home 1

Welkom bij YouWish Zeep!

Welkom bij één van de grootste webwinkels op het gebied van bad- en bodyproducten en kaarsen maken. U vindt bij YouWish vele verschillende soorten gietzeep basis' die vervaardigd zijn van de mooiste, natuurlijke ingrediënten. Sinds januari 2013 heeft YouWish haar eigen zeeplijn. Deze gietzeep lijn is helemaal natuurlijk en sls-vrij!

Naast zeep vindt u bij ons ook gietmallen, verschillende soorten olieën, boters en andere ingrediënten om zelf uw ambachtelijke CP-zeep te maken. Maar ook al het werkmateriaal dat u nodig hebt shopt u eenvoudig bij youWish, evenals, kaarsenwax, kaarsenblikjes, verpakkingen, zeeplabels, etiketten en nog veel en veel meer...

Geen Groothandel

Let op: YouWish is een laagdrempelige winkel voor consumenten en géén groothandel. Er zijn geen grotere verpakkingen beschikbaar dan aangeboden in de winkel.

Wilt u onze ingrediënten gebruiken om zelf zeep te maken en deze te verkopen? In uw account kunt u nadat uw bestelling verzonden is de benodigde MSDS bestanden downloaden. Heeft u aanvullende informatie of bestanden nodig checkt u dan eerst even deze pagina: https://www.youwish.nl/info-voor-prof-zeepmakers

Snelle Levering

YouWish doet er alles aan om uw bestelling zo snel mogelijk te verwerken. Bestelt en betaalt u 's middags voor 12:00 uur dan proberen wij uw bestelling dezelfde dag nog te verzenden. Tijdens de coronacrisis kunnen wij helaas niet altijd voldoen aan deze verzendtijd. Doordat de pakketdiensten fikse vertragingen hebben opgelopen is uw pakketje vaak langer onderweg dan u gewend bent. Wij hopen op uw begrip daarvoor.

Gratis Verzending!

Bij een bestelling boven de € 100,- ontvangt u van ons GRATIS verzending!! (Geldt alleen voor verzending binnen Nederland!)

Geijkte Weegschalen

YouWish werkt alleen met gecertificeerde geijkte weegschalen. Dit betekent dat u er van op aan kunt dat u bij ons altijd het juiste gewicht ontvangt.

BTW vrije levering - Europa

Heeft u een geldig BTW nummer buiten Nederland maar binnen de EU? Wilt u in aanmerking komen voor het BTW-vrij kopen? Mailt u ons dan vóór het bestellen: uw BTW-nummer, het land waarin uw gevestigd bent en het e-mailadres waarmee u in onze winkel een account aangemaakt heeft. Wij controleren dan uw BTW-nummer bij het VIES. Indien u een geldig BTW nummer heeft zullen wij uw account omzetten naar BTW-vrij zodat er geen BWT berekend wordt over uw bestelling(en). NB: Het is niet mogelijk de BTW te veranderen ná uw bestelling.

Meer YouWish Zeep

Bent u op zoek naar leuke zeeprecepten? Of gewoon op zoek naar inspiratie of beginnerstechnieken wat betreft het maken van zeep? Kijkt u dan eens op onze SoapBlog! Daar vindt u geregeld nieuwe, leuke recepten terug!

YouWish Zeep