Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!
Nederlands English
Home 2 Home 3 Home 1

Welkom bij YouWish Zeep!

Welkom bij één van de grootste webwinkels op het gebied van bad- en bodyproducten en kaarsen maken. U vindt bij YouWish vele verschillende soorten gietzeep basis' die vervaardigd zijn van de mooiste, natuurlijke ingrediënten. Sinds januari 2013 heeft YouWish haar eigen zeeplijn. Deze gietzeep lijn is helemaal natuurlijk en sls-vrij!

Naast zeep vindt u bij ons ook gietmallen, verschillende soorten olieën, boters en andere ingrediënten om zelf uw ambachtelijke CP-zeep te maken. Maar ook al het werkmateriaal dat u nodig hebt shopt u eenvoudig bij youWish, evenals, kaarsenwax, kaarsenblikjes, verpakkingen, zeeplabels, etiketten en nog veel en veel meer...

LET OP: YouWish gaat sluiten!!

Als eerste, dit jaar zullen wij rond kerst en oud/nieuw drie weken zijn gesloten. In verband met de verwachte extreme drukte bij de pakketdiensten en we zo min mogelijk klanten willen teleurstellen hebben wij besloten een weekje langer te sluiten. Van 14 december 2020 tot en met zondag 3 januari 2021 zal YouWish zijn gesloten. Bestellen (en betalen) kan tot en met zondag 13 december 18:00 uur. De laatste bestellingen worden maandag verzonden. Bestellingen en/of betalingen die na die datum en tijdstip binnenkomen worden vanaf 4 januari 2021 verzonden.

Dan de tweede mededeling. Na lang wikken en wegen hebben wij, met pijn in ons hart, na ruim 15 jaar besloten om te stoppen met YouWish. YouWish is in 15 jaar uitgegroeid tot één van de grootste webwinkels in Europa op het gebied van artikelen om zelf zeep, kaarsen en/of cosmetica te maken. Wat begon als een webwinkel voor de kleine hobbyist is uitgegroeid tot een winkel voor zowel de hobbyist als de professionele zeepmakers in zowel Nederland als ver daarbuiten. Langzamerhand zijn we zó groot gegroeid dat YouWish bijna 24/7 van onze tijd vraagt. Na dit jarenlang gedaan te hebben zijn wij toe aan een nieuwe uitdaging en wat meer rust en regelmaat.

YouWish wordt niet overgenomen of voortgezet door een andere partij. Dit betekent dat vanaf NU voor álles in de webwinkel geldt: OP=OP!! In dit geval geldt dus echt: wees er op tijd bij want weg is deze keer écht weg. Om iedereen een eerlijke kans te geven gelden er wel een aantal voorwaarden waar u rekening mee moet houden en waarvan niet afgeweken wordt:

  • Bestellingen die zijn betaald hebben voorrang
  • Bestellingen worden op volgorde van binnenkomst verwerkt, mits betaald
  • Verzamelbestellingen (één bestelling bedoelt voor meerdere personen tegelijk) worden niet geaccepteerd
  • Wanneer een product niet in het gewenste aantal meer leverbaar is wordt deze gecrediteerd (terugbetaald)
  • Wij gaan niet meer bestellen bij onze leveranciers dus (speciale) verzoeken zullen worden afgewezen

Wanneer de winkel exact sluit hangt af van de voorraad. Zodra daar meer inzicht in is zullen wij dat communiceren.

Wij verwachten dat de komende weken er meer bestellingen zullen zijn in verband met onder andere de feestdagen. Houdt u er daarom rekening mee dat het wat langer kan duren eer uw bestelling verzonden wordt.

Willen wij voor nu al onze klanten hartstikke bedanken voor hun vertrouwen in ons en de leuke jaren die we hebben gehad!!

De komende weken gaan we er nog even flink tegenaan en dit uiteraard met dezelfde zorg en die u van ons gewend bent.

Team YouWish

YouWish Zeep