Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!
Nederlands English
Categorieën

Kokosnoot Olie (niet vloeibaar)

Kokosnoot Olie (niet vloeibaar)
Merk: YouWish
Model: kokosnootolie
EAN:
Beschikbaarheid: Niet leverbaar
€12,99 Excl. BTW: €10,74

Kokosnoot olie is een van de meest gebruikte grondstoffen voor de zeep industrie. Het is afkomstig uit de zaden van de Cocos nucifera en wordt voornamelijk gekweekt in Zuidoost-Azië en de Filippijnen. Onze kokosolie heeft een smeltpunt van 25 graden Celsius (76 graden Fahrenheit).

De kokosnoot olie wordt geleverd in vaste vorm en kan gemakkelijk gesmolten worden in bijvoorbeeld de magnetron.

Verkrijgbaar in 1kg verpakking

INCI: Cocos Nucifera

 

 

 

 

Beoordeel

Uw naam:


Uw beoordeling: Note: HTML-code wordt niet vertaald!

Oordeel: Slecht            Goed

Voer onderstaande code in:



Heeft u vragen over Kokosnoot Olie (niet vloeibaar)?


Uw naam:


Uw e-mailadres:


Uw vraag:

Voer onderstaande code in: