Cookie Consent by FreePrivacyPolicy.com
Welkom bezoeker, Wilt u inloggen of registreren?
Uw winkelwagen is leeg!
Nederlands English

Over Ons

YouWish Zeep is één van de grootste online winkels van Europa op het gebied van ingrediënten om zelf zeep te vervaardigen.

YouWish Zeep heeft het grootste assortiment zeepmallen. Wij proberen ons altijd af te scheiden van 'de rest' en zijn continu op zoek naar nieuwe producten van hoogwaardige kwaliteit.

Onze klantenservice staat bij ons ook hoog in het vaandel.

YouWish Zeep, onderdeel van Doelgroep Media vof, is opgericht in 2010 en is gevestigd in De Westereen, Friesland. Eigenaren van YouWish Zeep zijn Esther van der Wal en Freerk van der Wal. YouWish uit een passie voor zeep maken begonnen. Wat ooit begon aan de keukentafel is uitgegroeid tot een volwaardige bedrijf met vele klanten in binnen- en buitenland.

Let op: YouWish is een laagdrempelige winkel voor consumenten en géén groothandel. Wilt u onze ingrediënten gebruiken om zelf zeep te maken en deze te verkopen? In uw account kunt u nadat uw bestelling verzonden is de benodigde MSDS bestanden downloaden. Heeft u aanvullende informatie of bestanden nodig neemt u dan contact met ons op. Wij proberen deze dan bij de leverancier op te vragen.