Berken etherische olie
Berken etherische olie
6.4044.59 incl. BTW Select options

Berken etherische olie

6.4044.59 incl. BTW

Berken etherische olie – Inhoud: 10 ml
6.40 incl. BTW
Berken etherische olie – Inhoud: 30 ml
14.83 incl. BTW
Berken etherische olie – Inhoud: 50 ml
24.75 incl. BTW
Berken etherische olie – Inhoud: 100 ml
44.59 incl. BTW
Wissen
Share:

Berken etherische olie heeft veel heilzame eigenschappen. Een verbazingwekkende feit over Berken etherische olie is dat het in eerste instantie werd gebruikt door Noord-Amerikaanse stammen als een tonic voor alle gewricht en spier gerelateerde behandelingen. Wij gebruiken dit nog steeds voor deze behandelingen.

In onze moderne wereld, wordt berken olie gebruikt om spier en gewrichtspijn te verminderen. Het antiseptisch karakter van birch olie wordt ook gebruikt in veel geneesmiddelen en cosmetische produkten. Wist je dat berk olie ook helpt bij het omgaan met hoofdpijn en migraine? De verbindingen in Berken etherische olie is een natuurlijk voorkomende variant van de chemische stof in aspirine. Berk olie ook gebruikt bij het maken van parfums, bad- en douchegels, spa behandeling oliën en crèmes, zeep en kaarsen.

Veel gestelde vragen over Berken etherische olie

Wat is de INCI van Berken etherische olie?

De INCI van Berken etherische olie is INCI: Betula lenta

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Inhoud

, , ,

Documentatie

Van alle producten hebben wij de specificaties en documentatie. Ontbreekt documentatie dan kunnen wij deze per email toesturen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Berken etherische olie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *