Aceite esencial de caléndula

Agotado.

€4.95 €371.86Rango de precios: desde €4.95€4.95 hasta €449.95€371.86 incl. IVA inc. IVA Sin IVA

Envíos a todo el mundo

Envíos a todo el mundo

Sin pruebas en animales

Sin pruebas en animales

Pagos seguros

Pagos seguros

5 estrellas en Google

5 estrellas en Google

Aceite esencial de caléndula

Calendula is een eenjarige bloem afkomstig uit de noordelijke mediterrane landen. De naam verwijst naar de neiging om te bloeien met de kalender, meestal een keer per maand of bij elke nieuwe maan. De term ‘goudsbloem’ verwijst naar de Maagd Maria, en de bloemen worden gebruikt om haar te eren tijdens katholieke evenementen. De Egyptenaren beschouwden ze als verjongende eigenschappen. In de hindoe-wereld werden de bloemen gebruikt om beelden van goden in hun tempels te versieren, evenals een kleurstof in voedsel, stoffen en cosmetica , en van bijzonder belang, in de 18e en 19e eeuw werd calendula gebruikt om kaas te kleuren.

Calendula wordt van oudsher als voedsel gebruikt en geeft smaak aan granen, rijst en soepen. De bloembladen kunnen vanwege hun schitterende kleur aan salades worden toegevoegd. Nog maar 70 jaar geleden gebruikten Amerikaanse artsen calendula voor de behandeling van amenorroe, conjunctivitis, koorts, snijwonden, schaafwonden, blauwe plekken en brandwonden, evenals kleine huidinfecties.

Hoe Calendula olie te gebruiken

Je kunt Calendula Olie gebruiken voor:

  • Zelfgemaakte zeep
  • Zelfgemaakte kaarsen
  • Zelfgemaakte lotion
  • Zelfgemaakte lotionrepen
  • Genezende zalf
  • In recepten voor babyverzorging zoals luiercrème en babypoeder
  • Zelfs in recepten voor natuurlijke haarverf!

Ingrediënten: 100% pure Calendula geinfuseerd in koudgeperste organische zonnebloem olie

Geur: geurloos

Aanwijzingen: neem een ​​paar druppels olie, wrijf het op de handpalm en breng het aan op haar of huid. Trekt snel in zonder een olieachtig of vettig gevoel achter te laten.

 

Veel gestelde vragen over Calendula olie

Wat is de INCI van Calendula olie?

De INCI van Calendula olie is INCI: Calendula officinalis

 

Eigenschap Waarde
Wat is het? Calendula olie
Gebruikspercentage in zeep 2-5%
Gebruikspercentage in huidverzorging 1-10%
Gebruikspercentage in haarverzorging 1-5%
Bekende producten waarin het wordt gebruikt Crèmes, lotions, zepen
Voordelen in formuleringen Kalmerend, hydraterend, verzachtend
Hoeveelheid vrije radicalen Laag
Hoeveelheid antioxidanten Hoog
Hoeveelheid ontstekingsremmers Hoog
Hoeveelheid vetzuren Rijk aan oliezuur, linolzuur
INCI Calendula Officinalis Flower Extract
Verzeepwaarde (NaOH) 170-200 mg KOH/g
Verzeepwaarde (KOH) 170-200 mg KOH/g
CAS 84776-23-8
EINCS-nummer 283-949-5
Douanetarief HS-code 1515.90.99
Oogstmethode Bloemblaadjes worden met de hand geplukt
Productiemethode Extractie met plantaardige oliën
Productieproces Calendulabloemen worden geëxtraheerd
Kleur Oranje tot geel
Viscositeit Gemiddeld
Herkomst Afkomstig van de Calendula-bloem
Geur Lichte, bloemige geur
Absorptiesnelheid Wordt snel geabsorbeerd
Geschat smeltpunt Ongeveer 35-45°C
Vergelijkbare oliën Teunisbloemolie, rozenbottelolie
Opslag en houdbaarheid Bewaar op een koele, donkere plaats; houdbaarheid van 1-2 jaar

Documentación

Aquí encontrarás toda la documentación de este producto.

Formas de pago

Ofrecemos métodos de pago seguros, como tarjeta de crédito, PayPal, iDeal, Sofort, orden de compra y transferencia bancaria, para tu comodidad.

Envíos y devoluciones

Envíos rápidos y fiables a todo el mundo. El 95% de nuestros pedidos se envían en un plazo de 3 días laborables. Devoluciones fáciles en un plazo de 7 días desde la entrega.

Envíos rápidos y fiables a todo el mundo.

Envíos rápidos y fiables a todo el mundo.

Devoluciones fáciles en un plazo de 7 días a partir de la entrega.

Envases

Empaquetamos nuestros productos con mucho cuidado.

Valoraciones

No hay valoraciones aún.

Sé el primero en valorar “Aceite esencial de caléndula”

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *