Huile de parfum naturelle – Coconut Rose

4.95279.95 incl. T.V.A.

(0 avis client)
Huile de parfum naturelle - Coconut Rose – Contenu: 10 ml
4.95 incl. T.V.A.
Huile de parfum naturelle - Coconut Rose – Contenu: 30 ml
11.95 incl. T.V.A.
Huile de parfum naturelle - Coconut Rose – Contenu: 50 ml
18.95 incl. T.V.A.
Huile de parfum naturelle - Coconut Rose – Contenu: 100 ml
34.95 incl. T.V.A.
Huile de parfum naturelle - Coconut Rose – Contenu: 250 ml
79.95 incl. T.V.A.
Huile de parfum naturelle - Coconut Rose – Contenu: 500 ml
149.95 incl. T.V.A.
Huile de parfum naturelle - Coconut Rose – Contenu: 1 L
279.95 incl. T.V.A.
Share:

Deze natuurlijke Kokosnoot & Roos geurolie is perfect voor huidverzorgingsprojecten zoals maskers en scrubs. Deze geurolie ruikt naar een prachtige rozengeur is gedempt en gezoet met kokos. Met een basis van vanille en hout is hij warm en complex.

Deze oliën zijn samengesteld met natuurlijke materialen. Individuele aromatische componenten worden geïsoleerd uit een plant, en dan gemengd met andere isolaten om een geurmengsel te maken.

Wat zijn natuurlijke geuroliën en hoe worden ze gemaakt?

Natuurlijke geuroliën komen uit natuurlijke bronnen zoals komkommer, framboos en lavendel – maar hoe ze gemaakt worden is uniek.

Planten bestaan uit meerdere aromatische componenten. Laten we bijvoorbeeld eens kijken naar Bulgaarse lavendel; Enkele van de belangrijkste bestanddelen zijn linalylacetaat, linalool, b-caryofylleen en terpinen-4-ol. Samen geven ze lavendel zijn kenmerkende bloemengeur.

Om een natuurlijke geurolie te maken wordt één van deze stoffen uit de plant geïsoleerd. Deze afzonderlijke aromatische stoffen worden isolaten genoemd. Ze zijn ISO 9235, wat betekent dat ze door de Internationale Organisatie voor Standaardisatie als natuurlijk worden aangemerkt.

Vervolgens wordt het isolaat gemengd met andere isolaten uit verschillende planten. Linalylacetaat uit lavendel, dat bloemig en citrusachtig ruikt, zou gemengd kunnen worden met ethylacetaat uit sinaasappel, dat zoet en fruitig ruikt. Deze isolaten kunnen ook gemengd worden met essentiële oliën.

Het mengproces heeft verschillende voordelen. Natuurlijke geuroliën bestaan uit meerdere componenten van verschillende planten. Hierdoor ruiken ze complex en kunnen ze interessanter zijn dan een enkele essentiële olie. Ze zijn ook consistenter, omdat ze minder beïnvloed worden door batchvariatie.

Er zijn ook meer natuurlijke opties om uit te kiezen. Bepaalde varianten, zoals vanille en aardbei, produceren geen essentiële oliën. Ze bestaan echter uit bestanddelen die geïsoleerd kunnen worden. Dat betekent dat je kunt genieten van een knapperige appelgeur die helemaal natuurlijk is.

Natuurlijke Kokosnoot & Roos Geurolie specificaties

Vanillegehalte: 0.10  %

Vlampunt: 200 ℉ / 93 °C

Kleur van de olie: Lichtgeel

Prestaties: Niet aanbevolen voor gebruik in koud proces

Geurfamilie: Bloemig

Herkomst: USA

Houdbaarheid: 1-2 jaar

Aanbevolen voor koud proces: nee

Aanbevolen voor gietzeep: ja

Aanbevolen voor bruisballen: ja

Oogveilig: nee

Veilig voor de lippen: nee

Veel gestelde vragen over Natuurlijke Geurolie – Kokosnoot Roos

Waar ruikt Natuurlijke Geurolie – Kokosnoot Roos naar?

Een prachtige rozengeur is gedempt en gezoet met kokos. Met een basis van vanille en hout is hij warm en complex.

 

Informations complémentaires

Poids ND
Contenu

, , , , , ,

Composition

DOCUMENTATION

SDS IFRA/ALLERGEN

Avis

Il n’y a pas encore d’avis.

Afficher les commentaires dans toutes les langues (1)

Soyez le premier à laisser votre avis sur “Huile de parfum naturelle – Coconut Rose”

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *

Quantité maximale par application

Le taux IFRA est le taux de sécurité. Le pourcentage est un maximum. C'est la quantité qui peut entrer en contact avec ta peau lors de la fabrication de ce produit particulier sans provoquer d'irritation. Même si un pourcentage est élevé, cela ne signifie pas que tu dois utiliser le maximum.

Le pourcentage d'huile de parfum est un calcul du total. Si tu fabriques un savon ou une bougie de 1 kg et que le pourcentage maximum est de 5 %, le maximum que tu peux utiliser est le suivant :
1000 grammes x 0,05 = 50 millilitres d'huile de parfum.

Application (▾▴) Maximum % (▾▴) Catégorie IFRA (▾▴)
Huile à barbe 100 5 B
Produits de bain (bombes de bain, huile, sels, trempage, bain moussant, sels d'epsom, gommage corporel) 100 9
Lotions pour le corps (beurre corporel, brume, huile, barres, bâtons, pommade, écran solaire) 100 5 A
Diffuseur 100 10 A
Lotion pour les mains (crème, gel, lotion) 100 5 C
Bougies 100 12
Parfum, Eau de Parfum, Eau de Toilette, Eau de Cologne, Eau Fraiche, Aftershave 100 4
Shampooing, après-shampooing, gel douche 100 9
Waxmelts 100 12
Savon (savon de cuisine, savon coulé, savon à chaud, savon fouetté, savon liquide) 100 9

INCI

INCI produit à rincer

Un produit à rincer est un produit destiné à être appliqué, dilué ou non, sur les cheveux ou le corps pendant une courte période (généralement moins d'une heure), après quoi il est soigneusement rincé. Il s'agit par exemple de shampooings, de nettoyants, d'après-shampooings et d'épilatoires.

Produit INCI à rincer : Perfume, Limonene, Linalool

INCI produit non rinçable (leave on)

Un produit sans rinçage est destiné à être appliqué sur la peau et à y rester suffisamment longtemps pour obtenir l'effet désiré. Les lotions pour les mains et le corps, les écrans solaires et les antisudorifiques en sont des exemples.

Produit INCI non rinçable (sans rinçage) : Perfume, Limonene, Linalool, Citral

UFI

9150-SKPD-T004-CMHF