Alkanet Wortel Poeder
Alkanet Wortel Poeder
1.7564.95 incl. BTW Select options

Alkanet Wortel Poeder

1.7564.95 incl. BTW

(1 klantbeoordeling)
Alkanet Wortel Poeder – Gewicht: 10 gr
1.75 incl. BTW
Alkanet Wortel Poeder – Gewicht: 25 gr
3.75 incl. BTW
Alkanet Wortel Poeder – Gewicht: 50 gr
5.75 incl. BTW
Alkanet Wortel Poeder – Gewicht: 100 gr
10.00 incl. BTW
Alkanet Wortel Poeder – Gewicht: 250 gr
19.95 incl. BTW
Alkanet Wortel Poeder – Gewicht: 500 gr
34.95 incl. BTW
Alkanet Wortel Poeder – Gewicht: 1 kg
64.95 incl. BTW
Wissen
Share:

Alkanet Wortel Poeder geeft een mooie paarse kleur aan ambachtelijke zeep. Het wordt eerst grijs maar verkleurd naar een mooie paars.

Je kan dit poeder direct toevoegen aan uw zeep maar kan het ook eerst vermengen met olie om een spikkelvrij resultaat te krijgen.

Botanische Naam: Alkanna Tinctoria Root
INCI: Alkanet Root (Alkanet Wortel)

Veel gestelde vragen over Alkanet Wortel Poeder

Wat is de INCI van Alkanet Wortel Poeder?

De INCI van Alkanet Wortel Poeder is Alkanet Root

 

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Gewicht

, , , , , ,

MSDS / SPEC

Alkanet SPEC

Alkanet MSDS

1 beoordeling voor Alkanet Wortel Poeder

  1. Marion Brouwer (geverifieerde eigenaar)

    Prima prijs-kwaliteit verhouding!

    Nuttig?
    0 0
Een beoordeling toevoegen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *