YouWish bedrijfswaarden

Bekijk Filters

Bij YouWish geloven we in een wereld waarin ethiek en verantwoordelijkheid hand in hand gaan met hoogwaardige producten. Onze bedrijfswaarden zijn gebaseerd op het streven naar Fairtrade, Good Manufacturing Practice (GMP), en een diepgaande compassie voor zowel mensen als de natuur, vooral in landen die minder welvarend zijn. Bovendien zijn we vastbesloten om geen testen op dieren uit te voeren, omdat we geloven dat elk levend wezen respect en mededogen verdient.

Fairtrade: Een Eerlijke Kans voor Iedereen

Fairtrade vormt het kloppende hart van onze missie bij YouWish. We zijn er trots op om eerlijke handel te promoten, waarbij we ervoor zorgen dat producenten in ontwikkelingslanden eerlijke prijzen ontvangen voor hun arbeid. Dit stelt hen in staat om waardigheid te vinden in hun werk, terwijl ze toegang krijgen tot basisbehoeften zoals voedsel, onderwijs en gezondheidszorg voor henzelf en hun gemeenschappen.

We streven naar langdurige relaties met onze producenten, waarbij we niet alleen eerlijke prijzen betalen, maar ook training en ondersteuning bieden om hun vaardigheden en productiviteit te verbeteren. Door deze partnerschappen helpen we bij het creëren van duurzame economische groei en empowerment binnen de gemeenschappen waar onze producten vandaan komen.

Dierenwelzijn: Geen Dierproeven

Bij YouWish begrijpen we de verantwoordelijkheid die we hebben als bedrijf om een positieve impact te hebben op de wereld om ons heen. Dit omvat het vermijden van praktijken die schadelijk zijn voor dierenwelzijn. We geloven in een wereld waarin schoonheid niet ten koste gaat van het leven van andere wezens.

Het besluit om geen producten te verkopen die op dieren zijn getest, komt voort uit onze diepgewortelde bedrijfswaarden. We geloven dat alle levende wezens recht hebben op een leven vrij van wreedheid en lijden. Door onze producten te laten voldoen aan strenge dierproefvrije normen, nemen we een standpunt in tegen onethische praktijken en dragen we bij aan een wereld die meer compassie en respect toont voor dieren.

Maar onze toewijding aan dierenwelzijn gaat verder dan alleen het vermijden van dierproeven. We streven er ook naar om ingrediënten te gebruiken die op duurzame en ethische wijze worden verkregen. Dit betekent dat we bronnen selecteren die geen schade toebrengen aan dierenhabitats of ecosystemen.

Bij YouWish geloven we dat schoonheid hand in hand gaat met ethiek. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat elk product dat ze bij ons kopen, niet alleen van hoogwaardige kwaliteit is, maar ook geproduceerd is met respect voor het leven en het welzijn van dieren.

Good Manufacturing Practice (GMP): Kwaliteit met Verantwoordelijkheid

Bij YouWish omarmen we de principes van Good Manufacturing Practice (GMP) om ervoor te zorgen dat onze producten van de hoogste kwaliteit zijn, terwijl we tegelijkertijd ethische en duurzame productiepraktijken handhaven. We hanteren strenge normen voor productie, kwaliteitscontrole en veiligheid, wat resulteert in producten die voldoen aan de hoogste internationale normen en voorschriften.

GMP betekent voor ons echter meer dan alleen kwaliteit. Het omvat ook een diepgaand gevoel van verantwoordelijkheid jegens onze medewerkers, klanten en de planeet. We streven ernaar om onze ecologische voetafdruk te minimaliseren door middel van duurzame praktijken zoals energie-efficiëntie, afvalvermindering en milieuvriendelijke verpakkingen.

Goed voor de Mens en Natuur

Bij YouWish zijn we vastbesloten om een positieve impact te hebben, zowel op de natuur als op mensen in armere landen. Door Fairtrade en GMP te omarmen, streven we naar een wereld waarin eerlijke handel en duurzaamheid de norm zijn. We geloven in het creëren van een keten van welzijn, waarbij elke schakel, van producent tot consument, wordt gerespecteerd en ondersteund.

Onze toewijding aan ethische praktijken en compassie strekt zich ook uit tot het vermijden van dierproeven. Bij YouWish geloven we dat alle levende wezens respect en zorg verdienen, en we zijn vastbesloten om bij te dragen aan een wereld waarin geen enkel dier lijdt voor onze producten.

Bij YouWish zijn onze bedrijfswaarden niet alleen woorden op papier, maar een belofte aan de wereld. We zijn ervan overtuigd dat door samen te werken en te streven naar een rechtvaardige en duurzame toekomst, we een positieve verandering kunnen teweegbrengen, niet alleen voor vandaag, maar ook voor de generaties die nog komen.