Actieve Kool Poeder

1.7542.95 incl. BTW

Gewicht: 10 gr
1.75 incl. BTW
Gewicht: 25 gr
3.50 incl. BTW
Gewicht: 50 gr
5.75 incl. BTW
Gewicht: 100 gr
9.95 incl. BTW
Gewicht: 250 gr
22.95 incl. BTW
Gewicht: 500 gr
42.95 incl. BTW
Wissen
Share:

Ons actieve kool poeder is afkomstig uit verschillende harde houtsoorten. Het wordt geproduceerd door een hoge temperatuur stoom activeringsproces en wordt gebruikt in de farmaceutische en voedingsindustrie.

Wij gebruiken het echter om mooie zwarte en rijke grijze kleuren in onze natuurlijke zeep te verkrijgen.

Je hebt maar heel weinig nodig voor een prachtige donkere kleur in je zeep.

INCI: Carbo activatus (Actieve Kool)

Veel gestelde vragen over Actieve Kool Poeder

Wat is de INCI van Actieve Kool Poeder?

De INCI van Actieve Kool Poeder is INCI: Carbo activatus

 

Gewicht Niet beschikbaar
Gewicht

10 gr, 100 gr, 25 gr, 250 gr, 50 gr, 500 gr

Documentatie

Van alle producten hebben wij de specificaties en documentatie. Ontbreekt documentatie dan kunnen wij deze per email toesturen.

SDS