Zeep Mal

Bekijk Filters

Resultaat 1–12 van de 180 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 180 resultaten wordt getoond

Zeepmallen

Als doe-het-zelf zeepmaker of eigenaar van een zeepmakerij heb je zeepmallen van verschillende maten en vormen nodig. Als je een beginnende zeepmaker bent, zoek je een zeepmal die aan jouw eisen voldoet. Cold Process & Hot Process zeep mallen zijn er in verschillende afmetingen en vormen. Er zijn siliconen zeepmallen, plastic zeepmallen, houten zeepmallen en andere zeep mallen te verkennen.

Gietvorm zeep

Kinderen vinden het heerlijk in bad te gaan met zeepjes die op dieren lijken dieren. Een giraffen zeepmal, leeuwen zeepmal, olifanten zeepmal, kattenpoot zeepmal en nog veel meer. Een aparte collectie van dieren zeep mallen die meerdere dieren bevatten zijn hier beschikbaar. Zeepvormpjes gebruik je om zeep te maken met kinderen.

Houten zeepmal

Wij verkopen ook luxe zeep mallen met afneembare deksels. Investeren in een duurzame zeepmal die lang mee gaat is een slimme nvestering!

Mal voor zeep

  • Rechthoekige siliconen zeep mallen zijn veel gebruikte zeep mallen vanwege hun eenvoudige ontwerp. Ze zijn gemakkelijk te hanteren en zijn er in verschillende maten en kleuren.
  • Plastic zeep mal – plastic zeep mallen zijn de voorkeur vanwege hun duurzaamheid. Plastic mallen zijn gemakkelijk op te slaan en handig in gebruik, en ze komen in verschillende ontwerpen, vormen, kleuren en maten. Wij verstrekken de plastic mallen van uitstekende kwaliteit die duurzaam en veilig te gebruiken zijn.
  • Ronde & ovale silicone zeepvormen – ronde en ovale zeepvormen zien er esthetischer en aantrekkelijker uit. Voor het maken van ronde of ovale luxe zeep, kun je premium-kwaliteit mallen bij ons bestellen. Wij bieden ze in verschillende kleuren, maten, en materialen.
  • Houten zeepmallen – DIY natuurlijke zeepjes worden vaak gemaakt in houten zeepmallen van hoge kwaliteit. Onze houten zeepmallen zullen je inspireren om creatief aantrekkelijke zeepjes te maken!

Goedkope zeep mallen kopen

Wij bieden temperatuurbestendige en duurzame siliconen zeep mallen tegen prima prijzen. Koop goedkope zeepmallen in verschillende maten. Onze rechthoekige zeep mallen, ovaal, en vierkant-vormige zeep mallen zijn populair voor het maken van grote partijen zeep.