Kaarsen maken kerstpakket kopen

Bekijk Filters

Het kopen van creatieve kaars maak kerstpakketten voor medewerkers is een prachtige manier om je waardering te tonen en een feestelijke sfeer te creëren tijdens de kerstperiode.

Zodra je medewerkers de pakketten hebben ontvangen, moedig hen dan aan om hun eigen kaarsen te maken. Misschien kun je zelfs een wedstrijd organiseren waarbij de meest creatieve kaarsontwerpen worden beloond.

YouWish als kerstpakket partner

YouWish is 13 jaar geleden opgericht door een echte zeep en kaarsen maker.

Uit passie is een bedrijf gegroeid die klanten door heel Europa heeft. YouWish heeft de grootste collectie geur oliën voor zeep en kaarsen van Nederland: meer dan 350 geur oliën.

Het geven van creatieve kaarsmaak kerstpakketten aan je medewerkers is niet alleen een attent geschenk, maar het kan ook de teamgeest bevorderen en de creativiteit van je medewerkers aanwakkeren. Het is een geweldige manier om je dankbaarheid te uiten voor hun inzet en bij te dragen aan de feestelijke sfeer tijdens de kerstperiode.

YouWish maakt al vele jaren kerstpakketten voor kleine en grote bedrijven. Wij kunnen standaard pakketten leveren, maar ook op maat gemaakte kerstpakketten. Zo hebben wij bijvoorbeeld de kerstpakketten verzorgt voor de Rabobank.


A side profile of a woman in a russet-colored turtleneck and white bag. She looks up with her eyes closed.

“Creativiteit is de kracht die ons in staat stelt om de wereld te zien met nieuwe ogen, om mogelijkheden te ontdekken waar anderen obstakels zien, en om ons eigen unieke pad te creëren in een wereld vol patronen.”

— Anna Wong, Designer bij Rabobank

Zelf DIY kaarsen maken kerstpakket

We hebben een voorbeeld pakket waarmee een hele mooie kaars gemaakt kan worden.

Glas

Dit 40cl roze gouden kaarsen glas is versierd met een prachtig diamanten patroon en een unieke glanzende afwerking. Het glas heeft  een bijpassend sierdeksel die een super stilistische afwerking geeft. In dit glas past ongeveer 320 gram was.

Is de kaars op? Herbruik het glas en berg er dan jouw sieraden, snoep of andere mooie dingen in op!

Geuren

  • Cranberry Vijg: Een heerlijke geur voor de koude winter maanden. De noten zijn onder andere cranberry, vijg, bloedsinaasappel en roze grapefruit.
  • Rose Gold: Je zult genieten van de zoete en zachte mix van kokos, snoepappel, framboos, rode bes, tulp, fresia, heliotroop, roos, kasjmiermuskus, vanille en amber.

Kaarsen Was

KeraSoy Container 4130 is een kaarswas die speciaal is ontwikkeld voor het maken van containerkaarsen. Het is geschikt om verder te worden gemengd met heerlijke geur oliën. KeraSoy Container kaarsen was is biologisch afbreekbaar en vegan. Er worden geen dierlijke producten gebruikt en er zijn geen dierproeven uitgevoerd bij de productie. Deze was smelt snel en kan eenvoudig gegoten worden.

    Interesse in dit product?    Kaarsen kerstpakketten voorbeelden

    Hier hebben wij een aantal pakketten die gelijk besteld kunnen worden: