Retour

Wil je 1 of meerdere producten terug sturen, dan kan dat. Er gelden wel enige regels voor het terug sturen. Wordt er niet voldaan aan de voorwaarden of de retour stappen en het product toch aan ons terug gestuurd dan volgt er geen terug betaling.

Hierbij het artikel uit onze algemene voorwaarden.

Artikel 7. Retour en aansprakelijkheid

7.1 U heeft de verplichting om bij aflevering te onderzoeken of de producten aan de overeenkomst beantwoorden. Indien dit niet het geval is, dient u YouWish daarvan zo spoedig mogelijk en in ieder geval binnen drie (3) werkdagen na de aflevering, althans nadat constatering redelijkerwijze mogelijk was, schriftelijk en gemotiveerd kennis te geven.

7.2 Indien is aangetoond dat de producten niet aan de overeenkomst beantwoorden, heeft You Wish de keuze de desbetreffende producten tegen retournering daarvan te vervangen door nieuwe producten dan wel de factuurwaarde daarvan te restitueren.

7.3 Indien u een product om welke reden dan ook niet wenst af te nemen, heeft u het recht het product binnen zeven (7) werkdagen na aflevering aan YouWish te retourneren. Retourzendingen worden in dit geval slechts geaccepteerd indien de verpakking van het product onbeschadigd is en de plastic verzegeling op de verpakking niet is verbroken.

Voldoet jouw retour aan de voorwaaden?

Stap 1: Laat het ons altijd eerst weten via een email: contact@youwish.nl

Stap 2: Na akoord per email kun je het formulier invullen: retour formulier