Gietzeep

Bekijk Filters

Resultaat 1–12 van de 790 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 790 resultaten wordt getoond

Zeep maken met gietzeep

Wilt u zelf zeep maken met behulp van gietzeep? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Het gebruik van de YouWish Zeepbasis is erg simpel. Je kunt de zeepbasis smelten in de magnetron. U hoeft alleen zelf een kleurtje en een geurtje toe te voegen en u kunt uw zeep gieten.

Wilt u zelf zeep maken met behulp van gietzeep? Dan bent u bij ons aan het juiste adres! Het gebruik van de YouWish Zeepbasis is erg simpel. U kunt de zeepbasis smelten in de magnetron. U hoeft alleen zelf een kleurtje en een geurtje toe te voegen en u kunt uw zeep gieten.

Gietzeep kopen met natuurlijke oliën en ingrediënten

De natuurlijke oliën en ingrediënten die in deze zeepbases aanwezig zijn, geven ze schuimende eigenschappen. Dit betekent dat ze luxueuze en overvloedige hoeveelheden schuim creëren die je huidporiën reinigen en vuil, overtollige oliën en andere gifstoffen verwijderen die erin verborgen zijn.
Ze bevatten essentiële oliën zoals kokosolie, palmolie, saffloerolie, enz. Die rijk zijn aan antioxidanten en vitamine E. Dit maakt ze krachtig genoeg om problemen met huidveroudering, zoals fijne lijntjes en rimpels, aan te pakken.

Gietzeep Cosmetische Glitters

Wil je jouw gietzeep een mooie kleur geven? Gebruik gietzeep glitters om de mooiste zepen te maken. Onze cosmetische glitter voor gietzeep zijn van cosmetische kwaliteit.

Gietzeep geurolie

Heerlijke geuren voor jouw gietzeep vind je in de gietzeep geurolie categorie. Laat je verrassen met de heerlijke geuren van Bramble Berry, Nurture Soap en YouWish.