Geurolie

Bekijk Filters

Resultaat 1–12 van de 411 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 411 resultaten wordt getoond

Cold Process Zeep Geurolie

De cp geurolie in deze categorie is bijzonder geschikt voor het gebruik in Cold Process zeep. Deze geurolie zorgt niet voor een versnelling van ‘trace’ tijdens het bereiden. Trace is het dik worden van uw zeepmengsel. Sommige geuren versnellen dit proces enorm en wanneer je nog niet zo geoefend bent in het ambachtelijke zeepmaken dan is dat erg vervelend.

Hoeveel geurolie in zeep

De hoeveelheid geurolie in zeep is verschillend per geurolie. In de IFRA vindt je exact de hoeveelheid/ Vaak is deze tussen de 5% en 10% van het totale gewicht van de zeep.

Cosmetische geuroliën van hoge kwaliteit voor zeep maken

Wat is Geurolie? Geuroliën zijn gefabriceerde oliën die gemaakt zijn voor aangename geuren. Je zult verbaasd zijn hoe geweldig het ruikt. Geuroliën zijn ook bekend als parfum oliën en geurende oliën. Je kunt ze op vele manieren gebruiken, van zeep maken, het begeuren van je huis, het maken van schoonheidsproducten tot het creëren van een aangename omgeving op elk moment. Onze geuroliën kunnen ook veilig gebruikt worden voor het maken van zeep en kaarsen.

Zeep Geur Oliën of Aroma Oliën

Dit zijn oliën vervaardigd in laboratoria met natuurlijke extracten en ingrediënten. Ze worden veel gebruikt om geuren toe te voegen aan kaarsen, parfums, cosmetica, diffusers, branders, bad bommen, lotions, en andere persoonlijke verzorgingsproducten. Je kunt geuroliën gebruiken voor het maken van kaarsen, wierookstokjes en geparfumeerde zepen. Omdat ze gemaakt zijn in geconcentreerde vorm, moet je voorzichtig zijn terwijl je ze toevoegt.

Wij zijn gespecialiseerd in het verstrekken van geuren gebruikt om een uniek aroma toe te voegen aan zepen, kaarsen, soja wax, wierookstokjes (agarbatti) room sprays, schoonheidsproducten, cosmetica, zeep, en andere persoonlijke verzorging en schoonheidsverzorging producten. Onze producten zijn 100% natuurlijk en veilig omdat ze geen fosfaten en parabenen bevatten.

Organische Geuroliën

Ons assortiment Organische Geuroliën bestaat uit sterk geconcentreerde geuren die sterk en effectief zijn. Wij hanteren de hoogste kwaliteits- en verpakkingsnormen om zuivere geurolie aan onze eindgebruikers te leveren.

Bestel Geurolie voor zeep maken

Koop vandaag nog een flesje en leer de kunst van het maken van fijne zeep recepten!