Citronella etherische olie

3.7518.95 incl. BTW

Inhoud: 10 ml
3.75 incl. BTW
Inhoud: 30 ml
8.95 incl. BTW
Inhoud: 50 ml
10.95 incl. BTW
Inhoud: 100 ml
18.95 incl. BTW
Wissen
Share:

Citronella etherische olie , geproduceerd uit de citronella grasplant, biedt een reeks voordelen voor uw huid en algeheel welzijn. Het staat bekend als Citronella omdat het een citrusaroma vertoont dat lijkt op citroen en andere citrusvruchten. Het is een krachtig insectenverdrijvend middel, maar het kan ook worden gebruikt voor het genezen van wonden. Het beschermt je haar tegen externe factoren zoals zonlicht, verontreinigende stoffen, rook, vuil, enz. Daarom blijkt het nuttig te zijn voor de algehele gezondheid van je haar. U kunt het aan uw cosmetische producten toevoegen om hun schimmelwerende eigenschappen te verbeteren.

De genezende eigenschappen van pure citronella etherische olie maken het een belangrijk ingrediënt in veel balsems en zalven. Het verbetert de bloedcirculatie van het beschadigde gebied en verzacht ook de pijn. Hierdoor is het huidvriendelijk en veilig voor uw huid. Bij topisch gebruik verstevigt het je poriën en verwijdert het gifstoffen en vuil van je huid. Dit geeft je een heldere en helderdere teint. Het remt ook de schadelijke bacteriën die uw huid kunnen beschadigen. Mensen met een gevoelige huid en mensen die allergisch zijn voor zelfs natuurlijke ingrediënten kunnen echter controleren of het bij hun huid past door een patch-test uit te voeren op hun elleboog of knie.

Natuurlijke etherische olie van Citronella, goed voor < sterk> aromatherapie omdat het een rustgevend effect heeft op lichaam en geest en het helpt vermoeidheid te bestrijden na een hectische dag. Daarvoor moet je het diffunderen in een olie- of rietverspreider. De krachtige maar verfrissende geur van biologische citronella etherische olie kan je geest ontspannen en je geest opbeuren . Het wordt soms ook gebruikt als ingrediënt in toepassingen die zijn geformuleerd om wonden te genezen en snijwonden. Citronella etherische olie kan worden gebruikt als geurversterkend middel in zeep, lotions, sprays en parfums, etc.

Citronella etherische olie gebruikt

DIY-geuren

De frisse citroengeur met een bloemig tintje geeft het een verleidelijke geur. giet een paar druppels Citronella etherische olie in je doe-het-zelf parfums, colognes en lichaamssprays om de geur te versterken.

Luchtdeodorant

Het vervangt de vieze geur van uw kamers door een aangename geur en doodt bacteriën in de lucht die schadelijk kunnen zijn voor uw gezondheid. Deze eigenschappen maken het een effectieve luchtdeodorant.

Verlicht hoofdpijn

U kunt etherische olie van Citronella inademen of verspreiden als u last heeft van hoofdpijn. Het verkwikkende aroma van deze olie stimuleert je humeur en geeft je een energiek gevoel.

Massages

U kunt etherische olie van Citronella in uw huid masseren om lichaamspijnen en spasmen te verwijderen. U kunt het ook toevoegen aan uw bodylotions en crèmes voor vergelijkbare resultaten.

Insecten afstoten

Citronella-olie kun je gebruiken om insecten, insecten ed af te weren. Verdun daarvoor de olie met water en vul deze in een verstuiver om ongewenste insecten en muggen op afstand te houden.

Aromatherapie

Wanneer u Citronella etherische olie verspreidt, biedt het verlichting van spierspasmen, verkoudheidssymptomen, angst, buikpijn, enz. Daarom is het een multifunctionele etherische olie.

Voordelen van Citronella etherische olie

Hydraterend

Citronella etherische olie injecteert vocht in uw huid en haarzakjes. Het verbetert het vermogen van uw huid om vocht te verzamelen en te absorberen en verzorgt uw haar op natuurlijke wijze.

Snelle haargroei

Door de doorbloeding naar de haarwortels te verbeteren, stimuleert Pure Citronella Essentiële olie de haargroei. Het wordt zelfs gebruikt om het haar te ontwarren en om irritatie van de hoofdhuid te verminderen.

Infecties behandelen

Breng een verdunde vorm van deze olie aan op het deel dat is geïnfecteerd door wonden of andere redenen. Het versnelt ook het herstel van wonden door schimmels en bacteriën die erop groeien te elimineren.

Verjongende huid

Breng Citronella Essentiële Olie aan nadat je het verdund hebt met een jojoba of kokosnoot olie om je huid te verjongen. Het maakt je huid na elk gebruik soepel, zacht en elastischer.

Huidbehandeling

De sterke antibacteriële eigenschappen van Citronella etherische olie kunnen worden gebruikt om huidproblemen zoals wratten, steenpuisten, acne, enz. Te behandelen. Het maakt je huid ook zacht en gladder dan voorheen.

Verlicht pijn

Natuurlijke citronella-olie kan worden gebruikt om pijn te verlichten als gevolg van insectenbeten, huiduitslag, wonden en andere huidaandoeningen. Dit komt door de ontstekingsremmende effecten.

Veel gestelde vragen over Citronella etherische olie

Wat is de INCI van Citronella etherische olie?

De INCI van Citronella etherische olie is INCI: Cymbopogon nardus (Citronella)

 

Gewicht Niet beschikbaar
Inhoud

10 ml, 100 ml, 30 ml, 50 ml

Documentatie

Van alle producten hebben wij de specificaties en documentatie. Ontbreekt documentatie dan kunnen wij deze per email toesturen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Citronella etherische olie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Klantbeoordelingen

0.00
Gebaseerd op 0 beoordelingen
5
0%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%