Scrubs & Zout

Bekijk Filters

Resultaat 1–12 van de 34 resultaten wordt getoond

Resultaat 1–12 van de 34 resultaten wordt getoond

Scrubben is het proces waarbij dode huidcellen van het huidoppervlak worden verwijderd met behulp van een korrelige substantie of een scrub instrument.

Je huid werpt op natuurlijke wijze dode huidcellen af ​​om elke 30 dagen plaats te maken voor nieuwe cellen.

Soms vallen dode cellen niet helemaal weg. Dit kan resulteren in droge, schilferige plekken en verstopte poriën. Exfoliëren kan dit helpen voorkomen.

Welke voordelen heeft een scrub voor je huid?

Scrubben kan het uiterlijk van uw huid op verschillende manieren verbeteren.

Volgens de American Academy of Dermatology kan exfoliatie je huid er helderder laten uitzien en de effectiviteit van actuele huidverzorgingsproducten verbeteren door de opname te verbeteren.

Regelmatig scrubben kan ook helpen verstopte poriën te voorkomen, wat resulteert in minder puistjes.

Langdurig exfoliëren kan de productie van collageen verhogen. Collageen is de sleutel tot een stralende, levendige huid. Het eiwit bevordert ook de elasticiteit van de huid, waardoor fijne lijntjes en daarmee samenhangende verslapping tot een minimum worden beperkt.

Wat te verwachten van fysieke scrub

Elk exfoliërend product of elke methode die handmatig schrobben of wrijven vereist, staat bekend als een fysieke exfoliant.

Mogelijk gebruikt je al een fysieke exfoliant – reinigende scrubs, lichaamsborstels en luffa’s zijn allemaal veelgebruikte methoden.

Het grootste voordeel van fysieke scrubben is dat het gemakkelijke is. Je kunt dit thuis doen met zo weinig als een mousseline washandje of een doe-het-zelf scrub. Het biedt ook onmiddellijke resultaten.

Scrub Materialen

Er zijn een paar schurende materialen om uit te kiezen voor handmatige peeling, waaronder:

  • reinigende scrubs
  • exfoliërende wanten
  • droge borstels
  • luffa’s
  • puimstenen
  • microneedling of micro dermarollen

DIY-scrubs

Wil je jouw eigen crub maken?  Wij verkopen alles voor het maken van jouw eigen scrub.

Wat is een zoutscrub?

Een scrub met zout lijkt op een scrub met suiker, maar is gemaakt met zout in plaats van suiker. Zout heeft de neiging om wat meer gruis te hebben en wat ruwer te zijn, dus zout scrubs kun je het beste gebruiken op delen van je lichaam zoals de onderkant van je voeten, knieën of ellebogen.

Een bodyscrub met zout maken is zo eenvoudig. Maak kennis met onze brede selectie aan zouten en combineer eenvoudig met castillezeep, kokosolie en etherische oliën en mix tot een goed gemengd mengsel. Bewaar dit in een luchtdichte verpakking.