Gietzeep Basis

Resultaat 1–15 van de 23 resultaten wordt getoond

Gietzeep kopen

In deze categorie vindt u verschillende soorten glycerine gietzeep. Gietzeep is de eenvoudige manier om zelf zeep en/of zeepjes te maken. Aan deze gietzeep kunt u zelf geur en kleur toevoegen.

Wij hebben vele soorten gietzeep. Aan u de keuze!

Bent u op zoek naar een glycerine zeepbasis die niet zweet? Dan raden wij u absoluut de zweet vrije gietzeep varianten aan, deze gietzeep is in zowel witte als transparante basis te bestellen en zweet zeer zeker niet!

Wat is gietzeep?

Smelt- en gietzeepbasissen zijn de producten die al in zeep zijn veranderd door een proces dat verzeping wordt genoemd, waarbij de vereiste oliën en andere ingrediënten worden gereageerd met een alkalisch mengsel. Deze natuurlijke zeepbases kunnen worden gesmolten en in een mal worden gegoten, al dan niet met verdere bewerkingen of maatwerk.

Het basisrecept voor het smelten en schenken varieert afhankelijk van de ingrediënten die je nodig hebt om zelfgemaakte natuurlijke zeep te maken. Zorg ervoor dat de ingrediënten op basis van zeep biologisch zijn, aangezien synthetische chemicaliën en componenten vaak schadelijk zijn voor de algehele gezondheid van uw huid.

Melt and Pour Soap met natuurlijke ingrediënten bevatten al de voedingsstoffen en vitamines die ideaal zijn voor de voeding en het welzijn van je huid.

Bovendien zijn ze flexibel om mee te werken, wat betekent dat u uw vaardigheden om zeep te maken kunt verbeteren en opnieuw kunt uitvinden met behulp van deze zeepbasis. Wij bieden zowel een transparante zeepbasis als een effen zeepbasis tegen lage prijzen. Maak natuurlijke en vochtinbrengende zepen met deze zeepbases en geef ze aan je dierbaren op hun verjaardagen en andere speciale gelegenheden!

Gietzeep soorten

Koop verschillende gietzeepbasis die zijn gemaakt van verschillende grondstoffen zoals gietzeep Aloë Vera, gietzeep Afrikaanse zwarte zeep, gietzeep Hennepzaadolie, gietzeep Raapzaadolie en kokos, Houtskoolzeepbasis, Glycerinezeepbasis, Sheaboter en verschillende soorten etherische oliën tegen de beste prijzen. Elke gietbasis heeft unieke eigenschappen en de ingrediënten op basis van zeep worden in verschillende hoeveelheden in elke zeepbasis gebruikt. Daarom kunt u ze selecteren op basis van het uiterlijk en de voordelen voor de huid die ze na gebruik zouden bieden.

Koop online biologische gietzeep zeepbasis en geef je huid een boost van vocht en voeding. De natuurlijke ingrediënten die in onze zeepbases worden gebruikt, hydrateren niet alleen je huid diep, maar ze hebben ook kalmerende eigenschappen waardoor ze effectief zijn tegen de droge en gevoelige huid.
De meeste van deze smelt- en gietzeepbases zijn geurloos, wat betekent dat de geuren die u toevoegt ervoor zorgen dat uw zeep precies zo ruikt als u zich had voorgesteld. De verzachtende eigenschappen van deze zeepbases zullen uw huid diep voeden om deze zacht, soepel en glad te maken.

Glycerine gietzeep basis

Glycerinezeepbases zijn samengesteld uit plantaardige oorsprong. Het versterkt zijn natuurlijke genezende eigenschappen. Daarom zijn onze zeepbases in staat om wonden, snijwonden en infecties te behandelen.
Bovendien werken ze uitstekend samen met kleurstoffen en kan een breed scala aan etherische oliën worden gebruikt om natuurlijke geuren aan uw zepen toe te voegen.

Een smelt- en gietzeepbasis bevat meer glycerine dan gewone zepen die worden verkregen via de koude procesmethode. Daarom drogen deze zeepbases je huid niet uit en houden ze langdurig gehydrateerd. Je kunt verschillende zepen maken door een doorzichtige zeepbasis te gebruiken en deze in elke gewenste vorm te vormen.

Smelt- en gietzeepbases zijn op zichzelf al complete zepen. U hoeft ze alleen maar te smelten, in vormen te gieten en extra ingrediënten, geuren en kleuren toe te voegen (indien nodig) om ze om te zetten in maten die geschikt zijn voor regelmatig gebruik.
Het is veel gemakkelijker en gebruiksvriendelijker om ze te gebruiken om verschillende soorten zeep te maken, omdat de meeste ingrediënten van tevoren zijn toegevoegd. Als gevolg hiervan hoeft u bij het maken van zeep maar met een paar ingrediënten te werken.