Kaarsen Was

Bekijk Filters

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Bekijk Filters

Resultaat 1–12 van de 19 resultaten wordt getoond

Koop natuurlijke kaarsen was

Kaarsen was bestaat uit een koolstofhoudende vaste stof, die wordt verwerkt tot een harde maar gladde substantie. Het is de brandstof van de kaars. De kaarsenwas is brandbaar, dus wanneer het boven kamertemperatuur wordt verwarmd, smelt de was en wordt vloeibaar. Kaarsvet heeft een gladde textuur en is onder lichte druk polijstbaar, zodat het gemakkelijk kan worden gesmolten en in vele producten kan worden gebruikt.

Kaarsenwas kan worden gebruikt voor verschillende DIY recepten omdat het gemakkelijk verwerkt en aangepast kan worden. Je kunt zelf mooie karsen maken door het toevoegen van verschillende ingrediënten zoals geuren, gedroogde bloemen, essentiële oliën, schitteringen, enz.

Wij bieden biologische kaars wax in bulk, deze zijn samengesteld uit alle hoogwaardige ingrediënten en zijn volledig gif-vrij. Onze Kaarsenwas produceert zeer weinig tot geen roet wanneer ze worden verbrand.

Koop verschillende soorten kaarsen was

Wij bieden een breed scala van kaarsen wassen in verschillende vormen tegen lage prijzen, zodat je mooie kaarsen kunt maken.