Workshops

Workshop zeep maken

De workshop zeep maken wordt geleid door een ervaren docent die de deelnemers begeleidt bij het ontdekken van de kunst van het zeep maken. Tijdens deze workshop leren deelnemers de technieken en processen die betrokken zijn bij het maken van hoogwaardige zeep, van het selecteren van de juiste oliën tot het toevoegen van geuren en kleuren. Door praktische instructie en demonstratie worden deelnemers aangemoedigd om hun creativiteit te uiten en unieke zeepcreaties te maken die perfect passen bij hun persoonlijke voorkeuren.

Workshop kaarsen maken

In de workshop kaarsen maken worden deelnemers ondergedompeld in de ambachtelijke wereld van kaarsen maken, begeleid door een ervaren workshopdocent. Deelnemers leren de basisprincipes van het werken met was, het gieten van kaarsen en het toevoegen van geuren en kleuren om prachtige en geurige kaarsen te creëren. Met hands-on instructie en creatieve begeleiding kunnen deelnemers hun eigen unieke kaarsen ontwerpen, variërend van eenvoudige theelichtjes tot decoratieve statement-stukken.

Workshop cosmetica maken

Tijdens de workshop cosmetica maken worden deelnemers ingewijd in de wereld van natuurlijke schoonheidsproducten en worden ze begeleid bij het maken van hun eigen op maat gemaakte cosmetica. Onder leiding van een deskundige instructeur leren deelnemers over de voordelen van natuurlijke ingrediënten en worden ze aangemoedigd om hun eigen lippenbalsem, body butter en gezichtsmaskers te formuleren. Met een focus op zowel de gezondheid van de huid als de creatieve expressie, biedt deze workshop deelnemers de kans om hun schoonheidsroutine aan te passen aan hun individuele behoeften en voorkeuren.

Workshop parfum maken

De workshop parfum maken biedt deelnemers de gelegenheid om de kunst van geurcombinaties te verkennen en hun eigen unieke parfums te creëren. Onder begeleiding van een ervaren workshopdocent, leren deelnemers over de verschillende geurnoten en hoe ze deze kunnen combineren om harmonieuze en boeiende geuren te creëren. Met hands-on instructie en creatieve begeleiding, worden deelnemers aangemoedigd om hun zintuigen te gebruiken en hun eigen persoonlijke geurprofiel te ontwikkelen, resulterend in een parfum dat perfect past bij hun individuele stijl en persoonlijkheid.

DIY workshop

In de DIY workshop kunnen deelnemers hun creativiteit de vrije loop laten en hun eigen unieke ambachtelijke projecten maken onder begeleiding van een ervaren instructeur. Of het nu gaat om het maken van zeep, kaarsen, cosmetica, parfum of andere ambachtelijke projecten, deze workshop biedt deelnemers de kans om hun vaardigheden te ontwikkelen en hun eigen handgemaakte creaties te maken. Met een focus op hands-on leren en creatieve expressie, biedt deze workshop een inspirerende en verrijkende ervaring voor alle deelnemers.

Geef jij workshops?

Geef jij workshops en wil je graag op deze pagina komen? Hier vind je meer informatie: workshop aanmelden