Copaiba Balsem Etherische Olie
Copaiba Balsem Etherische Olie
3.25159.95 incl. BTW Select options

Copaiba Balsem Etherische Olie

3.25159.95 incl. BTW

Copaiba Balsem Etherische Olie – Inhoud: 10 ml
3.25 incl. BTW
Copaiba Balsem Etherische Olie – Inhoud: 30 ml
8.95 incl. BTW
Copaiba Balsem Etherische Olie – Inhoud: 50 ml
11.95 incl. BTW
Copaiba Balsem Etherische Olie – Inhoud: 100 ml
19.95 incl. BTW
Copaiba Balsem Etherische Olie – Inhoud: 250 ml
49.95 incl. BTW
Copaiba Balsem Etherische Olie – Inhoud: 500 ml
85.95 incl. BTW
Copaiba Balsem Etherische Olie – Inhoud: 1 L
159.95 incl. BTW
Wissen
Share:

Copaíba is een olie die afkomstig is van de hars van de copaifera reticulata boom die groeit in Brazilië en andere Zuid-Amerikaanse landen. Copaíba-olie is niet afkomstig van een zaad of noot, maar van het sap van een boom. Het heeft prachtige ontstekingsremmende en acne bestrijdende eigenschappen, waardoor het een bijzonder gunstige aanvulling is op je huidverzorgingsroutine.

Copaíba-olie is van groot belang voor het Amazonegebied omdat zij ongeveer 95 % van de Braziliaanse productie van olie-hars uitmaakt. De jaarlijkse productie wordt geschat op ongeveer 500 ton. De olie wordt geproduceerd door de gomhars van de Copaifera reticulata-boom te destilleren tot stoom, die neerslaat in deze luxueuze olie. Een enkele copaifera reticulata-boom kan tot 30 meter hoog worden en elk seizoen tot 45 liter copaíba-olie produceren.

Copaiba balsemolie kan worden toegevoegd aan massagemengsels of andere producten voor de huid – zoals lotions, vochtinbrengende crèmes en zalven – om te profiteren van de littekenhelende, antibacteriële, adstringerende en verzachtende (vochtinbrengende) eigenschappen. Samen met de anti-irriterende eigenschappen zou het daardoor een uitstekende toevoeging zijn aan preparaten voor de behandeling van eczeem, wonden en brandwonden.

Copaíba Etherische olie voordelen voor de huid

Naast de acne-preventieve en smet-behandelende eigenschappen, zit copaíba olie boordevol voedende vitaminen en mineralen die je huid ten goede komen. Voordelen van het gebruik van Copaíba olie op uw huid zijn onder andere:

  • Geeft de huid krachtige voedingsstoffen en bestanddelen die helpen acne, littekens, striae en andere oneffenheden te verminderen
  • Neutraal verzachtend middel dat vocht in de huid vasthoudt
  • Lichtgewicht olie die perfect is voor een natuurlijke baardolie
  • Anti-inflammatoire dankzij de rijkdom aan de verbinding beta-caryophyllene, dat is dezelfde actieve stof gevonden in CBD olie
  • Bevat natuurlijke acne bestrijdende eigenschappen
  • De samentrekkende eigenschappen helpen de huid en de spieren strakker te maken en het ontstaan van rimpels te voorkomen

Veel gestelde vragen over Copaiba Balsem Etherische Olie

Wat is de INCI van Copaiba Balsem Etherische Olie?

De INCI van Copaiba Balsem Etherische Olie is Copaifera Officinalis

 

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Inhoud

, , , , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Copaiba Balsem Etherische Olie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *