Etherische olie Eucalyptus

3.5010.00 incl. BTW

Etherische olie Eucalyptus – Inhoud: 10 ml
3.50 incl. BTW

Uitverkocht

Laat het me weten als het artikel weer op voorraad is.

Etherische olie Eucalyptus – Inhoud: 30 ml
6.75 incl. BTW

Uitverkocht

Laat het me weten als het artikel weer op voorraad is.

Etherische olie Eucalyptus – Inhoud: 50 ml
10.00 incl. BTW

Uitverkocht

Laat het me weten als het artikel weer op voorraad is.

Wissen
Share:

Botanisch INCI: Eucalyptus Globulus Leaf Oil

Synoniemen: Gum Tree, Eucalyptus Radiata, Blue Gum.

Herkomst: China

Omschrijving: De eucalyptus boom is een hoge groenblijvende boom met lange smalle bladeren. Er bestaan ruim 500 verschillende eucalyptusbomen waarvan en zo’n 20 worden gebruikt om hun etherische olie. Eucalyptus is 1 van de snelst groeiende en hoogste bomen ter wereld.

Extractie: Eucalyptus olie is verkregen via stoomdestillatie van bladeren en twijgen.

Toepassing: Aromateherapie toepassingen, parfumindustrie, schoomaakmiddelen en mondverzorgingsproducten.

Eigenschappen: Antiviraal, bacteriedodend, koortsverdrijvend, krampstillend, ontsmettend, pijnstillend en slijmoplossend.

Werking / helpt bij: Verlichting bij verkoudheid, griep, verlicht hoofpijn en zenuwpijn, insectenbeten, gordelroos en koortslip.

CAS: 8000-48-4

Veel gestelde vragen over Etherische olie Eucalyptus

Wat is de INCI van Etherische olie Eucalyptus?

De INCI van Etherische olie Eucalyptus is INCI: Eucalyptus Globulus Leaf Oil

 

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Inhoud

, ,

Documentatie

Van alle producten hebben wij de specificaties en documentatie. Ontbreekt documentatie dan kunnen wij deze per email toesturen.

TDS
Spec
SDS
IFRA

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Etherische olie Eucalyptus” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *