Etherische olie Grapefruit
Etherische olie Grapefruit
5.2516.95 incl. BTW Select options

Etherische olie Grapefruit

5.2516.95 incl. BTW

Etherische olie Grapefruit – Inhoud: 10 ml
5.25 incl. BTW
Etherische olie Grapefruit – Inhoud: 30 ml
11.00 incl. BTW
Etherische olie Grapefruit – Inhoud: 50 ml
16.95 incl. BTW
Wissen
Share:

Botanisch INCI: Citrus Paradisi Peel Oil

Synoniemen: Pompelmoes, Pomelo.

Herkomst: Zuid- Afrika

Omschrijving: Pompelmoes, in Nederland bekend onder de Engelse naam Grapefruit, is een tot 10 meter hoge groenblijvende boom met glimmende bladeren en grote gele of roze vruchten. Grapefruit is vermoedelijk voor het eerst in Caribisch gebied gekweekt. Veel grapefruitplantages zijn nu te vinden in Californië, Florida, Brazilië en Israël.

Extractie: Grapefruit olie is verkregen via koude persing van de schil van deze citrusvrucht.

Toepassingen: Aromatherapie toepassingen en parfumindustrie.

Eigenschappen: Antiseptisch, antitoxisch, samentrekkend, bactericide en stimulerend op het lymfestelsel.

Werking / helpt bij: Hoofdpijn, jet lag, vermoeidheid, lusteloosheid, haargroei bevorderend, cellulitis, zwemmerseczeem, stijve spieren, oedeem, griep en in te zetten tijdens ontslakkingskuren.

Opgelet: Grapefruit olie is een fototoxische olie dat wil zeggen dat grapefruit op de huid onder invloed van zonlicht (UV- straling) voor bruine huidverkleuringen kan zorgen.

CAS: 8016-20-4

Veel gestelde vragen over Etherische olie Grapefruit

Wat is de INCI van Etherische olie Grapefruit?

De INCI van Etherische olie Grapefruit is INCI: Citrus Paradisi Peel Oil

 

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Inhoud

, ,

Documentatie

Van alle producten hebben wij de specificaties en documentatie. Ontbreekt documentatie dan kunnen wij deze per email toesturen.

TDS
Spec
SDS
IFRA

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Etherische olie Grapefruit” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *