Etherische olie Lavendel

4.0012.25 incl. BTW

Inhoud: 10 ml
4.00 incl. BTW
Inhoud: 30 ml
7.95 incl. BTW
Inhoud: 50 ml
12.25 incl. BTW
Wissen
Share:
Artikelnummer: SQ-EO014 Categorieën: , , Tag:

Onze meest populaire etherische olie is onze Lavendel olie.

Onze lavendel olie wordt verkregen door stoomdestillatie van de vers gesneden bloeiende toppen van de lavendula Anguisifolia, oftwel de Lavendel.

Lavendel olie lijkt de olie die elke kwaal kan behandelen van hoofdpijn, steken, beten, stress, eczeem en nerveuze spanning. Een paar druppels lavendelolie op je kussen ‘s nachts zal je helpen aan een goede nachtrust.

Voeg lavendelolie toe aan uw zepen, badoliën en douchegels voor een rustgevende geur elke keer dat u deze gebruikt.

Het is gewoon de beste olie die er is!

INCI: Lavandula angustifolia

Land van herkomst: Europa, Engeland

Veel gestelde vragen over Etherische olie Lavendel

Wat is de INCI van Etherische olie Lavendel?

De INCI van Etherische olie Lavendel is INCI: Lavandula Angustifolia Oil

 

Gewicht Niet beschikbaar
Inhoud

10 ml, 30 ml, 50 ml

Documentatie

Van alle producten hebben wij de specificaties en documentatie. Ontbreekt documentatie dan kunnen wij deze per email toesturen.

TDS
Spec
All
IFRA