Etherische olie Rozemarijn

3.9511.75 incl. BTW

Etherische olie Rozemarijn – Inhoud: 10 ml
3.95 incl. BTW

Uitverkocht

Laat het me weten als het artikel weer op voorraad is.

Etherische olie Rozemarijn – Inhoud: 30 ml
8.25 incl. BTW

Uitverkocht

Laat het me weten als het artikel weer op voorraad is.

Etherische olie Rozemarijn – Inhoud: 50 ml
11.75 incl. BTW

Uitverkocht

Laat het me weten als het artikel weer op voorraad is.

Wissen
Share:

Botanisch INCI: Rosmarinus Officinalis Leaf Oil

Synoniemen: Rozemarijn, Rosmarinus Coronarium.

Herkomst: Tunesie, Marokko

Omschrijving: Rozemarijn is een aromatische, altijd groene struik met rechtop gaande takken met naaldvormige blaadjes. De plant kan tot wel 1,5 meter hoog worden. Oorspronkelijk afkomstig uit de droge gebieden vooral aan de kust rond de Middellandse Zee. afkomstig uit de gebieden ron de Middellandse Zee. Rozemarijn groeit nu zowat over heel de wereld. De belangrijkste producenten van rozemarijnolie zijn Spanje, Frankrijk en Tunesië.

Extractie: Rozemarijn olie is verkregen via stoomdestillatie van de bloeiende plant.

Toepassingen: Aromatherapie toepassingen, parfumindustrie vooral in mannengeuren.

Eigenschappen: Slijmoplossend, schimmelbestrijdend, ontstekingswerend en krampstillend.

Werking / helpt bij: Luchtweginfecties, bronchitis, sinusitis, concentratie, acne, candida, vermoeidheid en spierklachten

CAS: 84604-14-8 / 8000-25-7

Veel gestelde vragen over Etherische olie Rozemarijn

Wat is de INCI van Etherische olie Rozemarijn?

De INCI van Etherische olie Rozemarijn is INCI: Rosmarinus Officinalis Leaf Oil

 

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Inhoud

, ,

Documentatie

Van alle producten hebben wij de specificaties en documentatie. Ontbreekt documentatie dan kunnen wij deze per email toesturen.

TDS
Spec
SDS
IFRA

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Etherische olie Rozemarijn” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *