Frankincense etherische olie
Frankincense/Wierook etherische olie
7.9553.95 incl. BTW Select options

Frankincense/Wierook etherische olie

7.9553.95 incl. BTW

Frankincense/Wierook etherische olie – Inhoud: 10 ml
7.95 incl. BTW
Frankincense/Wierook etherische olie – Inhoud: 30 ml
17.95 incl. BTW
Frankincense/Wierook etherische olie – Inhoud: 50 ml
29.95 incl. BTW
Frankincense/Wierook etherische olie – Inhoud: 100 ml
53.95 incl. BTW
Wissen
Share:

Wierookolie, gemaakt van harsen van de Boswellia-boom, wordt voornamelijk gevonden in het Midden-Oosten, India en Afrika. Het heeft een lange en glorieuze geschiedenis, aangezien heilige mannen en koningen deze essentiële olie sinds de oudheid hebben gebruikt. Zelfs oude Egyptenaren gaven er de voorkeur aan etherische olie van wierook te gebruiken voor verschillende medicinale doeleinden.

Het is gunstig voor de algehele gezondheid en verfraaiing van de huid en wordt daarom in veel cosmetica en huidverzorgingstoepassingen gebruikt. Het wordt ook wel Olibanum en King genoemd onder de etherische oliën. Vanwege de rustgevende en betoverende geur is het meestal tijdens religieuze ceremonies om een ​​gevoel van vroomheid en ontspanning te bevorderen. Daarom kunt u het gebruiken om een ​​rustige gemoedstoestand te bereiken na een hectische of drukke dag.

Bosellia-boom staat bekend om zijn vermogen om te groeien in enkele van de meest meedogenloze omgevingen, waaronder sommige die uit massieve steen groeien. De geur van de hars kan verschillen afhankelijk van de regio, bodem, regenval en de variatie van de Boswella-boom. Tegenwoordig wordt het zowel in wierook als in parfums gebruikt.

We bieden eersteklas wierook etherische olie die geen chemicaliën of toevoegingen bevat. Als gevolg hiervan kunt u het dagelijks gebruiken of toevoegen aan cosmetische en schoonheidsmiddelen om uw huid op natuurlijke wijze te verjongen. Het heeft een pittige en licht houtachtige maar toch frisse geur die wordt gebruikt in doe-het-zelf-parfums, olietherapie, colognes en deodorants. Wierook etherische olie staat ook bekend om zijn ontstekingsremmende eigenschappen en zal je immuunsysteem verbeteren. Daarom kunnen we zeggen dat wierook etherische olie een alleskunner en een multifunctionele etherische olie is.

Gebruik van wierook etherische olie

Aromatherapie

Het wordt gebruikt in de aromatherapie om de mentale focus en concentratie te verbeteren. Je kunt het inademen of innemen door vóór het begin van de dag te diffunderen om de hele dag kalm en gefocust te blijven.

Voor massages

Geniet van een bevredigende massage door een gemengde of verdunde vorm van deze essentiële olie op uw lichaam aan te brengen. Het verlicht ook gemakkelijk spierspanning en gewrichtspijn.

Duidelijke huid

Wierook etherische olie geneest niet alleen een gebarsten huid, maar vermindert ook het verschijnen van striae, littekens, acne, donkere vlekken en andere onvolkomenheden. Daarom kunt u het in uw schoonheidsregime opnemen om een ​​helder en fris ogend gezicht te krijgen.

Voor vingernagels & amp; Teennagels

U kunt een kleine hoeveelheid van deze olie op uw vingernagels en teennagels aanbrengen om hun glans en algehele uitstraling te behouden. Het voorkomt ook dat ze droog en ruw worden.

Voor soepele handen

Als uw handen en handpalm ruw zijn geworden door werk of andere redenen, kunt u ze masseren met een verdunde vorm van deze olie. Het maakt ze zacht, droog en glad.

DIY-geuren

Het zwoele, licht pittige en frisse aroma van wierookolie kan worden gebruikt om doe-het-zelfgeuren, badoliën en andere natuurlijke producten te maken. Je kunt ook een paar druppels van deze olie aan je badkuip toevoegen om te genieten van een verkwikkende badervaring.

Voordelen van wierook etherische olie

Decongestivum

Wierook etherische olie is een natuurlijk decongestivum en biedt verlichting bij verstopping door hoesten en verkoudheid. Het biedt ook verlichting voor patiënten die lijden aan astma en bronchitis.

Verbeterde ademhaling

Het regelmatig inademen van wierookolie zal uw ademhalingspatroon verbeteren. Het lost ook problemen op zoals kortademigheid. U zult het echter tot wel 5-6 weken regelmatig moeten gebruiken voor een merkbare verbetering van de ademhaling.

Antimicrobieel

Door zijn antimicrobiële eigenschappen is het effectief tegen huidinfecties. Bovendien biedt het ook verlichting van de ontsteking die gepaard gaat met ziekten zoals artritis.

Kamerverfrisser

Je kunt een doe-het-zelf-kamerverfrisser maken door deze olie te mengen met etherische oliën van grapefruit en spar. Deze mix verwijdert onaangename geurtjes naadloos uit uw kamers.

Na het scheren

Als uw huid na het scheren onvolmaakt of droog aanvoelt, kunt u een kleine hoeveelheid van deze olie (verdund) op uw gezicht wrijven. Het zorgt ervoor dat uw huid de hele dag zacht en glad aanvoelt.

Zachtaardig

Hoewel het een geconcentreerde etherische olie is, veroorzaakt het meestal geen irritatie, omdat het zacht en huidvriendelijk is. U kunt echter vóór het eerste gebruik een pleistertest op uw ellebooghuid uitvoeren.

Veel gestelde vragen over Frankincense etherische olie

Wat is de INCI van Frankincense etherische olie?

De INCI van Frankincense etherische olie is INCI: Boswellia carterii

 

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Inhoud

, , ,

Documentatie

Van alle producten hebben wij de specificaties en documentatie. Ontbreekt documentatie dan kunnen wij deze per email toesturen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Frankincense/Wierook etherische olie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *