Pepermunt etherische olie
Pepermunt etherische olie
3.7519.75 incl. BTW Select options

Pepermunt etherische olie

3.7519.75 incl. BTW

Pepermunt etherische olie – Inhoud: 10 ml
3.75 incl. BTW
Pepermunt etherische olie – Inhoud: 30 ml
8.95 incl. BTW
Pepermunt etherische olie – Inhoud: 50 ml
11.50 incl. BTW
Pepermunt etherische olie – Inhoud: 100 ml
19.75 incl. BTW
Wissen
Share:

Pepermunt is een kruid dat voorkomt in Azië, Amerika en Europa. De biologische pepermunt etherische olie is gemaakt van de verse bladeren van pepermunt. Door de inhoud van menthol en menthone heeft het een uitgesproken muntachtig aroma. Deze gele olie wordt rechtstreeks met stoom gedestilleerd uit het kruid en hoewel het meestal in vloeibare vorm wordt aangetroffen, is het in veel reformwinkels ook te zien in capsules of tabletten. Pepermuntolie bevat veel omega-3-vetzuren, vitamine A, C, mineralen, mangaan, ijzer, calcium, magnesium, foliumzuur, koper en kalium.

Pepermuntolie is wordt voornamelijk gebruikt vanwege zijn therapeutische voordelen, maar het wordt ook veel gebruikt voor het maken van parfums, kaarsen en andere geurproducten. Het wordt ook gebruikt in de aromatherapie vanwege de opbeurende geur die een positieve invloed heeft op je geest en stemming. Biologische pepermunt etherische olie is vooral bekend om zijn ontstekingsremmende, antimicrobiële en samentrekkende eigenschappen. Aangezien er geen chemische processen of toevoegingen worden gebruikt om deze etherische olie te maken, is deze puur en veilig in gebruik.

Omdat het een krachtige en geconcentreerde etherische olie is, raden we u aan deze te verdunnen voordat u deze direct op de olie aanbrengt. jouw huid. Het heeft een waterige viscositeit dankzij het stoomdestillatieproces . De kleur varieert van geel tot heldere vloeibare vorm. Tegenwoordig wordt pepermuntolie veel gebruikt in cosmetica vanwege de verzachtende eigenschappen. De aanwezigheid van verschillende voedingsstoffen, vitamines en mineralen maakt het een perfecte keuze voor uw huid- en schoonheidsverzorging.

Gebruik van etherische pepermuntolie

Mood Refresher

De pittige, zoete en muntachtige geur van etherische olie van pepermunt zal je humeur verbeteren door stress te verminderen. Het helpt je geest te ontspannen en je zintuigen te kalmeren na een drukke dag.

Huidverzorgingsproducten

Het doodt bacteriën die huidinfecties, huidirritatie en andere problemen veroorzaken. Gebruik pepermuntolie in uw cosmetische en huidverzorgingsproducten om hun antibacteriële eigenschappen te versterken.

Massage

Je kunt etherische olie van pepermunt mengen met jojoba-olie om je huid diep te voeden. Het verlicht pijn door pijnlijke spieren en bevordert sneller spierherstel na inspanning of yoga.

Natuurlijke parfums

De muntachtige geur van pepermuntolie zorgt voor een unieke geur bij het maken van natuurlijke parfums. Je kunt met deze olie ook geurkaarsen, wierookstokjes en andere producten maken.

Geurneutralisator

De muntachtige, verfrissende kenmerkende geur van pepermunt elimineert de vieze geur uit uw kamers. Het krachtige aroma van deze olie vult uw kamers met rustgevende geuren.

Spiritueel ontwaken

Verspreid pepermuntolie tijdens meditatie of tijdens het beoefenen van yoga, de rustgevende en verlichtende geur maakt de sfeer levendig en energiek. Je kunt het ook verspreiden tijdens gebeden.

Voordelen van etherische pepermuntolie

Verlicht hoofdpijn

Pepermuntolie zorgt voor onmiddellijke verlichting van hoofdpijn, braken en misselijkheid. Het helpt de spieren te ontspannen en de pijn te verzachten, daarom wordt het ook gebruikt voor de behandeling van migraine.

Verzacht bezuinigingen & amp; Brandwonden

Het bevordert een verkoelend gevoel dat kan worden gebruikt om huidontstekingen als gevolg van snijwonden en brandwonden te verzachten. De samentrekkende eigenschappen van pepermuntolie maken het ideaal voor het genezen van snijwonden en kleine wonden.

Antibacterieel

Het doodt bacteriën die de belangrijkste oorzaak zijn van huidinfecties, huidirritatie en andere problemen. De essentie van pepermuntolie in cosmetica en huidverzorgingsproducten kan de beste resultaten opleveren.

Rijk aan voedingsstoffen

Pepermunt etherische olie bevat omega-3-vetzuren, kalium, calcium, magnesium, ijzer en foliumzuur. Deze voedingsstoffen, vitamines en mineralen maken het gezond voor je huid.

Verlicht keelpijn & amp; Koud

Essentiële olie van pepermunt kan je zere keel en verkoudheid genezen bij gebruik in aromatherapie. U kunt ook een kleine hoeveelheid van deze olie op uw nek en borst wrijven om snel verlichting te krijgen.

Behandel congestie

U kunt deze essentiële olie direct inademen of via aromatherapie inademen om onmiddellijke verlichting van congestie te krijgen. Het is een natuurlijk decongestivum dat een gezond ademhalingspatroon ondersteunt.

Veel gestelde vragen over Pepermunt etherische olie

Wat is de INCI van Pepermunt etherische olie?

De INCI van Pepermunt etherische olie is INCI: Mentha piperita (Peppermint)

 

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Inhoud

, , ,

MSDS / IFRA / ALLERGEN

tds

ifra

spec

all

sds

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Pepermunt etherische olie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *