Roos Etherische Olie

8.95274.95 incl. BTW

Roos Etherische Olie – Inhoud: 10 ml
8.95 incl. BTW

Uitverkocht

Laat het me weten als het artikel weer op voorraad is.

Roos Etherische Olie – Inhoud: 30 ml
19.95 incl. BTW

Uitverkocht

Laat het me weten als het artikel weer op voorraad is.

Roos Etherische Olie – Inhoud: 50 ml
29.95 incl. BTW

Uitverkocht

Laat het me weten als het artikel weer op voorraad is.

Roos Etherische Olie – Inhoud: 100 ml
58.95 incl. BTW

Uitverkocht

Laat het me weten als het artikel weer op voorraad is.

Roos Etherische Olie – Inhoud: 250 ml
139.95 incl. BTW

Uitverkocht

Laat het me weten als het artikel weer op voorraad is.

Roos Etherische Olie – Inhoud: 500 ml
274.95 incl. BTW

Uitverkocht

Laat het me weten als het artikel weer op voorraad is.

Share:

Gemaakt van de bloemblaadjes van rozenbloemen, de Roos Essentiële Olie is een van de meest populaire etherische oliën, vooral als het gaat om het gebruik in cosmetica. Rozenolie wordt al sinds de oudheid gebruikt voor cosmetische en huidverzorgingsdoeleinden. De diepe en verrijkende bloemengeur van deze essentiële roos ruikt precies als een verse rozenbloem en zal uw kamers vullen met een betoverend en verfrissend aroma. Hierdoor wordt deze etherische olie veel gebruikt voor het maken van parfums gemaakt van natuurlijke ingrediënten en Aromatherapie.

Er worden geen chemicaliën of vulstoffen aan Rose etherische olie toegevoegd. Als resultaat is het natuurlijk en puur . Je kunt het verdunnen met drageroliën zoals amandel-, jojoba- of avocado-olie om het te verdunnen, omdat het zeer geconcentreerde extracten van rozenblaadjes bevat. Pure Rozen etherische olie hydrateert en voedt je huid diepgaand. Je kunt het ook toevoegen aan je gewone crèmes en moisturizers.

Essentiële olie van rozen helpt ook mensen die ‘s nachts slaapproblemen hebben. De stressverlichtende geur van deze olie kan een uitstekende optie blijken te zijn om je dag goed te beginnen. Je kunt het zelfs als parfum aanbrengen nadat je het hebt verdund. Voor een gedetailleerd begrip van de functies, toepassingen en voordelen, kunt u de onderstaande secties raadplegen.

Gebruik van etherische rozenolie

  • Natural Cleanser – etherische olie van biologische rozen heeft diep reinigende eigenschappen. Het vermogen om diep in de poriën van je huid te komen om vuil, stof, olie en andere onzuiverheden te verwijderen, maakt het een ideaal ingrediënt in doe-het-zelf-gezichts- en lichaamsreinigers.
  • Antibacterieel – De antibacteriële eigenschappen van rozenolie zijn krachtig genoeg om schadelijke bacteriën die uw huid kunnen aantasten, te elimineren. Het wordt ook gebruikt om verschillende delen van het lichaam te desinfecteren zonder te hard voor de huid te zijn.
  • Voor het verlichten van de huid – De verzachtende eigenschappen van etherische rozenolie hydrateren niet alleen je huid, maar maken deze ook zacht en glad. Bij regelmatig gebruik zul je ook een merkbare gloed op je gezicht zien.
  • Afrodisiacum – Pure etherische rozenolie is een van de beste afrodisiaca die passie en zin in seks kunnen stimuleren wanneer ze worden verspreid. Daarom kun je het gebruiken om je partner romantisch te verleiden.
  • Antidepressivum – Rozenolie werkt ook als een natuurlijk antidepressivum bij gebruik via aromatherapie. De effecten kunnen echter langzamer zijn dan bij conventionele behandelingen, en daarom moet u een beetje geduld hebben om merkbare resultaten te krijgen.
  • Verjongend – Door de verjongende effecten van deze etherische olie kun je er zelfgemaakte badoliën van maken. Je kunt een paar druppels van deze olie rechtstreeks in een badkuip met warm water gieten om de verjongende effecten op lichaam en geest te ervaren.
  • Rimpels minimaliseren – Sommige onderzoeken bewijzen dat etherische olie van natuurlijke rozen behoorlijk effectief is bij rimpels. U kunt een paar druppels van deze olie aan uw lotions en crèmes toevoegen om de vorming van rimpels op uw gezicht te minimaliseren.
  • Ontspannende spieren – Als uw lichaam gespannen aanvoelt na een hectische dag of een zware trainingssessie, kunt u het met deze olie masseren. Vergeet echter niet om het eerst te verdunnen met een geschikte dragerolie.
  • Voetpijn – Als uw voet pijn doet, kunt u deze laten weken in een kleine bak gevuld met warm water. Door een paar druppels van deze etherische olie toe te voegen, worden de pijn in je voeten veel sneller verlicht.

Voordelen van etherische rozenolie

  • Zorg ervoor dat cosmetica langer meegaat – De antimicrobiële en schimmelwerende eigenschappen van rozenolie zorgen ervoor dat uw cosmetische producten langer meegaan. Daarom kunt u het gebruiken als natuurlijk conserveermiddel voor uw huidverzorging en cosmetische toepassingen.
  • Verbetering van het aroma – Als u geïnteresseerd bent in het maken van DIY-parfums, badoliën, geurkaarsen, zeep of andere producten, dan kunt u deze essentiële olie gebruiken. De frisse bloemengeur van deze olie zorgt ervoor dat uw producten exotisch gaan ruiken.
  • Kalmerende huidirritatie – Als uw huid droog en geïrriteerd is, kunt u deze masseren met een verdunde vorm van etherische rozenolie. De ontstekingsremmende eigenschappen verzachten huidirritatie onmiddellijk om u de broodnodige verlichting te bieden.
  • Verbetert de slaapkwaliteit – Natuurlijke etherische rozenolie verlicht niet alleen uw stress, maar verbetert ook uw slaapkwaliteit. Daarvoor kun je deze etherische olie direct inademen of verspreiden.
  • Verlicht hoofdpijn – Deze essentiële olie is effectief gebleken tegen hoofdpijn en migraine. Dit komt door het ontspannende effect op je geest.
  • Vermindert puistjes – Als uw gezicht littekens of puistjes heeft, kunt u deze essentiële olie gebruiken om deze te verminderen. Regelmatig aanbrengen van deze olie kan littekens doen vervagen merken en vlekken volledig.
  • Bestrijdt tekenen van veroudering – Regelmatig aanbrengen van etherische rozenolie zal uw huid strakker maken en de algehele gezondheid en conditie verbeteren. Het bestrijdt ook tekenen van veroudering zoals fijne lijntjes, acne en donkere vlekken.
  • Maakt haar sterker – Een verdunde versie van deze olie maakt je haarzakjes sterk door het vuil en de bacteriën te verwijderen die ze verzwakken. Je kunt een paar druppels van deze olie toevoegen aan je gewone haaroliën en shampoos om hetzelfde resultaat te krijgen.
  • Kamerverfrisser – Je kunt rozen etherische olie ook als kamerverfrisser gebruiken door het te verspreiden. Dit zal niet alleen de vieze geur elimineren, maar ook de lucht ontgeuren vanwege zijn antibacteriële eigenschappen.

Veel gestelde vragen over Roos etherische olie

Wat is de INCI van Roos etherische olie?

De INCI van Roos etherische olie is INCI: Rosa Damascena Flower Oil

 

Extra informatie

Gewicht N/B
Inhoud

, , , , ,

Documentatie

msds

coa

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Roos Etherische Olie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

UFI

7JP7-G2WY-T00M-1CRG

Laat het me weten als het artikel weer op voorraad is.