Kaolin Klei
Kaolin Klei
0.95299.95 incl. BTW Select options

Kaolin Klei

0.95299.95 incl. BTW

Kaolin Klei – Gewicht: 10 gr
0.95 incl. BTW
Kaolin Klei – Gewicht: 25 gr
1.50 incl. BTW
Kaolin Klei – Gewicht: 50 gr
1.95 incl. BTW
Kaolin Klei – Gewicht: 100 gr
2.75 incl. BTW
Kaolin Klei – Gewicht: 250 gr
4.95 incl. BTW
Kaolin Klei – Gewicht: 500 gr
8.95 incl. BTW
Kaolin Klei – Gewicht: 1 kg
14.95 incl. BTW
Kaolin Klei – Gewicht: 5 kg
69.95 incl. BTW
Kaolin Klei – Gewicht: 20 kg
299.95 incl. BTW
Wissen
Share:

Deze klei wordt meestal gebruikt in minerale make recepten maar kan ook in allerlei bad- en bodyproducten worden gebruikt. Deze natuurlijke klei is ideaal voor de gevoelige huid en wordt meestal gebruikt als basis in minerale make-up voor een matte afwerking.

INCI: Kaolin

Veel gestelde vragen over Kaolin Klei

Wat is de INCI van Kaolin Klei?

De INCI van Kaolin Klei is INCI: Kaolin

 

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Gewicht

, , , , , , , ,

Documentatie

Van alle producten hebben wij de specificaties en documentatie. Ontbreekt documentatie dan kunnen wij deze per email toesturen.

Spec
TDS
SDS

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Kaolin Klei” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *