Arrowroot poeder
Arrowroot poeder
1.759.95 incl. BTW Select options

Arrowroot poeder

1.759.95 incl. BTW

Arrowroot poeder – Gewicht: 10 gr
1.75 incl. BTW
Arrowroot poeder – Gewicht: 25 gr
3.75 incl. BTW
Arrowroot poeder – Gewicht: 50 gr
5.75 incl. BTW
Arrowroot poeder – Gewicht: 100 gr
9.95 incl. BTW
Wissen
Share:
Dit natuurlijke ingrediënt is de perfecte aanvulling op doe-het-zelf gezichtsverzorging. Voeg het toe aan scrubs, maskers en meer om overtollige olie te absorberen. Het kan ook worden gebruikt in body butter en balsems om een vettig gevoel op de huid te helpen voorkomen.

Ingrediënten (INCI-naam): Maranta Arundinacea Root

Gebruiksinstructies: Begin met 1 theelepel arrowroot poeder per pond product.

Veel gestelde vragen over Arrowroot poeder

Wat is de INCI van Arrowroot poeder?

De INCI van Arrowroot poeder is INCI: Maranta Arundinacea Root

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Gewicht

, , ,

MSDS / SPEC

SDS

SPEC_Arrowroot_Powder

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Arrowroot poeder” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *