Chiazaadolie is een zeer gewild ingrediënt in zeep, lotion en cosmetica vanwege de vele voordelen voor de huid. Afgeleid van…
Chiazaadolie is een zeer gewild ingrediënt in zeep, lotion en cosmetica vanwege de vele voordelen voor de huid. Afgeleid van…
Chokeberry zaadolie wordt gewonnen uit de zaden van de chokeberry plant, ook wel bekend als de Aronia bes. Het is…
Buriti olie, ook bekend als de “levensboom” olie, is een zeer gewild ingrediënt in de cosmetische en persoonlijke verzorgingsindustrie. Deze…
Basilicumzaadolie is een veelzijdig ingrediënt dat al eeuwenlang gebruikt wordt om zijn vele gezondheids- en cosmetische voordelen. Deze olie is…
Camelina olie, ook bekend als valse vlasolie, wordt gewonnen uit de zaden van de Camelina sativa plant. Deze plant komt…
Bacuri olie is een zeer gewild ingrediënt in de cosmetische industrie vanwege zijn voedende en hydraterende eigenschappen. Deze olie, afkomstig…
Amla olie is afkomstig van de Indiase kruisbessenvrucht, ook bekend als Amla, en is een populair ingrediënt in diverse persoonlijke…
Bosbessenzaadolie is een veelzijdige en voedende olie afkomstig van de zaden van de bosbessenvrucht. Het is een rijke bron van…

Ontdek de voordelen van cacay-olie voor huid en haar. Deze olie uit de Amazone is rijk aan vitamine A en E, vermindert rimpels en hydrateert intensief.

Ontdek hoe kersenpitolie zorgt voor een zijdezachte huid en glanzend haar. Leer alles over de voordelen van deze olie in DIY zeep, lotions en haarverzorging.