Sesamzaadolie wordt al duizenden jaren gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde vanwege de verschillende gezondheidsvoordelen. De voordelen zijn niet beperkt tot…
Sesamzaadolie wordt al duizenden jaren gebruikt in de Ayurvedische geneeskunde vanwege de verschillende gezondheidsvoordelen. De voordelen zijn niet beperkt tot…
De watermeloenzaadolie heeft aan populariteit gewonnen in de schoonheidsindustrie als natuurlijk ingrediënt in zeep, lotion en cosmetica. Rijk aan essentiële…
Yangu olie is een veelzijdig ingrediënt dat aan populariteit heeft gewonnen in de schoonheidsindustrie. Het wordt gewonnen uit de zaden…
Tomatenzaadolie is een betrekkelijk nieuw ingrediënt in de wereld van de cosmetica, maar het heeft snel aan populariteit gewonnen vanwege…

Walnootolie voor zeep en cosmetica: vetzuren, SAP-waarde 0,135, doseringen, houdbaarheid en allergie-tips. Lees hoe je er veilig en slim mee werkt.
Sinaasappelzaadolie, ook wel zoete sinaasappelolie genoemd, is een bijproduct van de extractie van sinaasappelsap. De olie wordt gewonnen uit de…
Uienzaadolie, ook bekend als nigella sativa olie, wordt gewonnen uit de zaden van de zwarte komijnplant en wordt al eeuwenlang…
Koolzaadolie is een veelzijdige basis voor DIY cosmetica en zeep. Deze olie hydrateert diep, verstopt poriën niet en is ideaal voor complexe zeepontwerpen.