Pracaxi zaadolie

Pracaxi zaadolie, ook bekend als Passiflora edulis olie, is een soort olie afkomstig van de zaden van de Pracaxi boom….

Guavezaadolie

Guavezaadolie is een veelzijdig en zeer heilzaam ingrediënt in de wereld van de huidverzorging. Deze olie, gewonnen uit de zaden…

Hazelnootolie

Hazelnootolie is een veelzijdig en luxueus ingrediënt dat vaak wordt gebruikt in zeep, lotions en cosmetica. Deze olie wordt gewonnen…

Haverzaadolie

Haverzaadolie is een veelzijdig en voedend ingrediënt dat veel gebruikt wordt in zeep, lotion en cosmetische producten. Deze olie, gewonnen…

Kiwizaadolie

Kiwizaadolie is een veelzijdig en voedend ingrediënt dat veel gebruikt wordt in de cosmetische industrie. Het wordt gewonnen uit de…

Lijnzaadolie

Lijnzaadolie, ook bekend als Lijnzaadolie, is een plantaardige olie die wordt gewonnen uit de zaden van de vlasplant (Linum usitatissimum)….

Maisolie voor zeep

Maisolie voor zelfgemaakte zeep en cosmetica

Ontdek hoe maisolie je zelfgemaakte zeep en cosmetica verrijkt. Deze lichte olie vol vitamine E en linolzuur biedt een milde verzorging voor een zijdezachte

Nonivruchtzaadolie

Nonivruchtzaadolie, ook bekend als Morinda citrifolia zaadolie, wordt gewonnen uit de zaden van de Nonivrucht. Deze olie is rijk aan…

Mosterdzaadolie

Mosterdzaadolie wordt gewonnen uit de zaden van de mosterdplant, die in veel landen op grote schaal wordt verbouwd. De olie…

BLIJF UP TO DATE EN ONTVANG EXCLUSIEVE KORTINGEN

© 2026 All Rights Reserved