Emulgeerwas
Emulgeerwas
7.2529.95 incl. BTW Select options

Emulgeerwas

7.2529.95 incl. BTW

Emulgeerwas – Gewicht: 100 gr
7.25 incl. BTW
Emulgeerwas – Gewicht: 250 gr
15.25 incl. BTW
Emulgeerwas – Gewicht: 500 gr
18.25 incl. BTW
Emulgeerwas – Gewicht: 1000 gr
29.95 incl. BTW
Wissen
Share:

Emulgeerwas (Emulsifying Wax) is ideaal voor gebruik in crèmes voor het mengen van olie en water in een crème-achtige emulsie.

Onze emulgeerwas bestaat uit witte pareltjes en vlokjes.

Aanbevolen gebruik: 3 tot 6 procent van het totale gewicht in lotion, conditioner en geëmulgeerde scrub.

INCI: Cetylstearyl Alcohol, Polysorbate 60

Veel gestelde vragen over Emulgeerwas

Waar wordt de emulgeerwas voor gebruikt?

De emulgeerwas (emulsifying wax) is ideaal voor gebruik in crèmes voor het mengen van olie en water in een crème-achtige emulsie.

 

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Gewicht

, , ,

Documentatie

Van alle producten hebben wij de specificaties en documentatie. Ontbreekt documentatie dan kunnen wij deze per email toesturen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Emulgeerwas” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *