Etherische olie Laurier

5.2519.95 incl. BTW

Inhoud: 10 ml
5.25 incl. BTW
Inhoud: 30 ml
13.50 incl. BTW
Inhoud: 50 ml
19.95 incl. BTW
Wissen
Share:
Artikelnummer: SQ-EO037 Categorieën: , ,

Botanisch INCI: Laurus Nobilis Oil​

Synoniemen: Laurier, Bay Laurel, Sweet Bay, Bay Tree, True Laurel, Grecian Laurel.

Herkomst: Oost Europa

Omschrijving: De Laurierboom komt oorspronkelijk uit Klein Azie maar is sinds lange tijd ingeburgerd in het Middellandse Zeegebied. het is een altijd groene struik of boom die tot 15 meter hoog kan worden. De Laurierboom heeft leerachtige, glanzende bladeren en kleine cremegele bloemen en donkerpaarse bessen.

Extractie: Laurier olie is verkregen via stoomdestillatie van de bladeren en twijgen.

Toepassingen: Aromatherapie toepassingen, parfumindustrie voor mannen parfums.

Eigenschappen: Sterk pijnverdovend, sterk slijmoplossend, virusdodend, sterk krampstillend, ontstoppend op het lymfestelsel, neurotonisch regulerend en anti- reumatisch.

Werking / helpt bij: Sinusontstekingen, chronische bronchitis, astma, griep, virusinfecties, spierpijn, gewrichtspijn, reumatische klachten, acne en vette huid, milia en steenpuisten.

CAS: 8002-41-3/ 8007-48-5/ 84603-73-6

 

Veel gestelde vragen over Etherische olie Laurier

Wat is de INCI van Etherische olie Laurier?

De INCI van Etherische olie Laurier is INCI: Laurus Nobilis Oil​

Wat zijn de eigenschappen van Etherische olie Laurier?

De INCI van Eigenschappen van Etherische olie Laurier zijn: Sterk pijnverdovend, sterk slijmoplossend, virusdodend, sterk krampstillend, ontstoppend op het lymfestelsel, neurotonisch regulerend en anti- reumatisch.
 
Gewicht Niet beschikbaar
Inhoud

10 ml, 30 ml, 50 ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Etherische olie Laurier” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *