Patchouli Etherische Olie
6.9559.95 incl. BTW Select options

Patchouli Etherische Olie

6.9559.95 incl. BTW

Inhoud: 10 ml
6.95 incl. BTW
Inhoud: 30 ml
16.95 incl. BTW
Inhoud: 50 ml
25.95 incl. BTW
Inhoud: 100 ml
39.95 incl. BTW
Inhoud: 250 ml
59.95 incl. BTW
Wissen
Share:

Gemaakt van de bladeren van de Patchouli plant, is de Patchouli essentiële olie al meer dan twee eeuwen een van de populaire essentiële oliën vanwege haar muskusachtige en aardse aroma. Patchouli Olie wordt tegenwoordig ook op grote schaal gebruikt in cosmetische producten en aromatherapie vanwege de therapeutische voordelen.

De naam Patchouli komt van het woord “Pacholi” uit het Hindi dat eenvoudigweg “gebruikt om te geuren” betekent. Vóór een paar eeuwen werd Patchouli Olie gebruikt om de weefsels te beschermen tegen insecten en al veel eerder in Azië werd het gebruikt om huidinfecties, eczeem en irritatie te behandelen.

Het ontspannende en rustgevende aroma van organische Patchouli Etherische Olie zal je helpen om je emoties in balans te brengen. Als je het gebruikt voor aromatherapie, zorg er dan voor dat je het niet direct op je huid aanbrengt, omdat het een geconcentreerde essentiële olie is. In plaats daarvan kun je het combineren met een draagolie of mengen in cosmetische toepassingen om het effect op je huid te verdunnen.

Onze Patchouli Etherische Olie is vrij van chemicaliën, en het bevat ook geen synthetische conserveringsmiddelen, kleuren en geuren. Daarom zult u geen problemen ondervinden na het gebruik van deze olie, en kunt u het regelmatig gebruiken.

Patchouli essentiële olie in huidverzorgingsproducten

Patchouli essentiële olie werkt als een tonic voor je huid door het herstellen van de natuurlijke vochtbalans en het voeden met essentiële voedingsstoffen. Natuurlijke Patchouli Olie bevordert de groei van nieuwe huidcellen. Ze wordt gebruikt om wonden, snijwonden en kneuzingen sneller te genezen en te herstellen.

Patchouli essentiële olie in geparfumeerde zepen en kaarsen

De kalmerende, aardse en muskusachtige geur van pure essentiële patchoeli olie wordt gebruikt om parfums, kaarsen, zeep, colognes, en andere producten van natuurlijke oorsprong te maken. Ze wordt ook gebruikt om cosmetica- en schoonmaakproducten een eigenaardige geur te geven.

Patchouli etherische olie als antidepressivum & anti-inflammatoire

Het kalmerende aroma van Patchouli olie heeft de kwaliteiten van een antidepressivum. Maak verschillende essentiële olie mengsels recepten voor diffusers wanneer u zich neerslachtig of moe voelt. Zelfs kun je Patchouli olie gebruiken om de pijn en irritatie van een droge hoofdhuid tegen te gaan.

Patchouli etherische olie als luchtverfrisser & reinigingsmiddel

Patchouli essentiële olie wordt gebruikt om de lucht te zuiveren vanwege haar vermogen om vieze geurtjes te elimineren door de verantwoordelijke bacteriën te doden. Ook is deze olie goed voor het reinigen van oppervlakken.

Patchouli etherische olie in aromatherapie

De diepe en harmoniserende geur van Patchouli olie kan ‘s nachts een rustige slaap bevorderen. Daarvoor kun je een paar druppels van deze olie op je kussen en bedlaken sprenkelen. Het heeft een positief effect op je humeur en kan ook gebruikt worden om angst te verminderen.

Veel gestelde vragen over Patchouli Etherische Olie

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Inhoud

10 ml, 100 ml, 250 ml, 30 ml, 50 ml

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Patchouli Etherische Olie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *