Polysorbaat 80
Polysorbaat 80 – Tween
3.95399.95 incl. BTW Select options

Polysorbaat 80 – Tween

3.95399.95 incl. BTW

Polysorbaat 80 - Tween – Inhoud: 100 ml
3.95 incl. BTW
Polysorbaat 80 - Tween – Inhoud: 250 ml
7.45 incl. BTW
Polysorbaat 80 - Tween – Inhoud: 500 ml
13.45 incl. BTW
Polysorbaat 80 - Tween – Inhoud: 1 L
17.45 incl. BTW
Polysorbaat 80 - Tween – Inhoud: 5 L
84.75 incl. BTW
Polysorbaat 80 - Tween – Inhoud: 25 L
399.95 incl. BTW
Wissen
Share:

Polysorbaat 80 of Tween is een product dat ervoor zorgt dat je geurolie en etherische olie kunt oplossen in water. Daarnaast is Polysorbaat 80 ook een emulgator. Een emulgator is een stof die helpt bij het mengen van twee stoffen die normaal gesproken niet of moeilijk mengbaar zijn. Op die manier wordt een emulsie gevormd.

Polysorbaat 80 is oplosbaar in water en niet oplosbaar in alcohol en oliën. Het werkt het beste voor het mengen/oplossen van olie in water zoals geurolie en kan erg handig zijn voor het maken van lotions, kamer sprays, en body crémes. Daarnaast kun je het gebruiken in badbruis of zoutscrubs. Polysorbaat 80 zorgt er bij badbruis voor dat de kleuren niet aan het bad blijven zitten.

Polysorbaat 80 en Tween gebruiken

Wij adviseren een gebruik van 1-5% als emulgator in lotions en tot 50% in bijvoorbeeld badolie of wanneer u geuren wilt mengen in water.

INCI: Polysorbate 80

Veel gestelde vragen over Polysorbaat 80

Wat is de INCI van Polysorbaat 80?

De INCI van Polysorbaat 80 is INCI: Polysorbate 80

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Inhoud

, , , , ,

MSDS

SDS_POLYSORBATE_80

COA

Polysorbate_80_suitability_for_cosmetic_use

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.


Wees de eerste om “Polysorbaat 80 – Tween” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *