Argan olie - ontgeurd - 500 ml
Arganolie – ontgeurd
13.2589.95 incl. BTW Select options

Arganolie – ontgeurd

13.2589.95 incl. BTW

Arganolie - ontgeurd – Inhoud: 100 ml
13.25 incl. BTW
Arganolie - ontgeurd – Inhoud: 250 ml
27.75 incl. BTW
Arganolie - ontgeurd – Inhoud: 500 ml
49.95 incl. BTW
Arganolie - ontgeurd – Inhoud: 1 L
89.95 incl. BTW
Wissen
Share:

Argaanolie of Arganolie wordt verkregen door het persen van de pitten van de vruchten die aan de Arganboom, (Argania spinosa) groeien. De olie is rijk aan vitamine C en antioxidanten. Het is geliefd als probaat middel in de strijd tegen huidveroudering, maar is ook bijzonder geschikt voor de zeer droge huid. Arganolie wordt bovendien veel gebruikt in verzorgingsproducten voor de nagels en het haar maar ook bij acne, kloofjes, brandwonden en de verzorging van littekens. Arganolie wordt gewonnen uit de zaden van de noten omgeven door vruchten van de arganboom, afkomstig uit Marokko. De olie, vaak “vloeibaar goud” genoemd, is biologisch en extreem verrijkt met voedingsstoffen. Dankzij zijn waardevolle eigenschappen is de olie op grote schaal en op grote schaal gebruikt in cosmetische producten en in dagelijkse huid- en haarverzorgingsregimes. Afgezien van schoonheid biedt Veda Argan Oil medicinale voordelen

Arganolie kopen

Vaak wordt de geur van Argan olie als onprettig ervaren bij gebruik in cosmetica. Daarom is dit product ontgeurd.

  • Arganolie wordt gebruikt als huidbevochtiger om de huid te verzachten en te hydrateren.
  • Arganolie maakt het haar glanzender, zachter en zijdezacht.
  • Arganolie helpt bij het verminderen van rimpels en maakt de huid jeugdig.
  • Arganolie herstelt een beschadigde, schilferige en jeukende huid door deze te genezen.
  • Arganolie werkt als een exfoliator door dode huidcellen te verwijderen.
  • Arganolie vermindert het talggehalte en beschermt de vette huid tegen acne.
  • Arganolie helpt bij het verlagen van slechte cholesterolwaarden.
  • Vanwege de ontstekingsremmende eigenschappen verlicht Arganolie bij reumatoïde artritis.

INCI: Argania spinosa Kernel Oil​

Veel gestelde vragen over Argan olie – ontgeurd

Wat is de INCI van Argan olie – ontgeurd?

De INCI van Argan olie – ontgeurd is INCI: Argania spinosa Kernel Oil​

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Inhoud

, , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Arganolie – ontgeurd” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.