Hoe troebel kaarsvet oplossen

Tijdens het productieproces wordt de sojaolie voortdurend geroerd, waardoor er lucht in de olie komt. Wanneer de was schilfert, kan condensatie van dat proces in kleine hoeveelheden in de schilfers trekken. Als u uw sojawas smelt, wordt hij meestal helder als alle vlokken smelten, maar soms ziet u dat de was er erg troebel uitziet, net als wanneer hij afkoelt en opstijft na het gieten. Dit wordt veroorzaakt door lucht of water dat tijdens het productieproces in de was vast komt te zitten.

Laat het kaarsvet tussen 85-95°C blijven.

Door de temperatuur van de was tussen 85-95°C te houden, kan eventueel ingesloten vocht verdampen.

Geef het kaarsvet de tijd om te luchten

Als de troebele was wordt veroorzaakt door ingesloten vocht, houd de zak dan open en niet afgesloten zodat het vocht kan verdampen.

Bewaar kaarsvet op een koele, droge plaats

Als u de was op een koele, droge plaats bewaart, kan overtollig vocht verdampen en wordt voorkomen dat zich nog meer vocht in uw tas verzamelt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *