Jojoba Olie (Gouden Olie)
Jojoba Olie (Gouden Jojoba Olie)
9.75259.95 incl. BTW Select options

Jojoba Olie (Gouden Jojoba Olie)

9.75259.95 incl. BTW

Jojoba Olie (Gouden Jojoba Olie) – Inhoud: 100 ml
9.75 incl. BTW
Jojoba Olie (Gouden Jojoba Olie) – Inhoud: 250 ml
20.95 incl. BTW
Jojoba Olie (Gouden Jojoba Olie) – Inhoud: 500 ml
35.95 incl. BTW
Jojoba Olie (Gouden Jojoba Olie) – Inhoud: 1 L
59.95 incl. BTW
Jojoba Olie (Gouden Jojoba Olie) – Inhoud: 5000 ml
259.95 incl. BTW
Wissen
Share:

Dit verfijnde en unieke product is eigenlijk een vloeibare was. Bekend om de absorptie en vochtinbrengende capaciteiten, is onze jojoba-olie geperst uit Jojoba Zaad. Jojobaolie is goed bestand tegen oxidatie en schiften en heeft een lange houdbaarheid.

Er zijn zo’n 1200 Jojoba noten nodig, waar slechts 50% opbrengst aan olie van overblijft. Dat verklaar dat deze verfijnde olie duurder is dan andere oliën.

Wat is jojobaolie?

Voordat we je vertellen waarom je net zoveel van Jojoba Olie zou moeten houden als wij, hier wat achtergrond feiten.

Jojobaolie is de vloeibare was die zich in de zaden van de Simmondsia chinensis plant bevindt.

Voordelen van jojobaolie voor een gezonde huid

De structuur is anders dan de meeste andere oliën omdat het biocompatibel is. Dat betekent dat het heel gemakkelijk door de huid wordt opgenomen.

Het is rijk aan vitamine E, zink, jodium en andere voedende antioxidanten, en het werkt als een bevochtigingsmiddel. Daarom trekt het water diep in je huid, en sluit het vervolgens in voor langdurige hydratatie.

Jojobaolie veroorzaakt geen puistjes

Veel oliën kunnen zwaar aanvoelen en je poriën verstoppen, maar Jojoba Olie veroorzaakt geen puistjes. Sterker nog, het kan ze zelfs voorkomen! Omdat het biocompatibel is, wordt het in de huid geabsorbeerd in plaats van er bovenop te gaan zitten. Bovendien is Jojobaolie in ester-vorm eigenlijk "olie-vrij". Hier is een kleine wetenschapsles: een ester wordt gecreëerd door een vetzuur (Jojoba-olie) te combineren met een vetalcohol (gehydrogeneerde Jojobaolie). De twee moleculen herschikken zichzelf in een proces dat interesterificatie wordt genoemd, en vormen een nieuw ingrediënt dat olievrij is, maar dezelfde voordelen van de oorspronkelijke olie heeft.

Jojobaolie helpt de natuurlijk huidolie

Als dat nog niet cool genoeg is, Jojoba Olie helpt bij olie controle. Omdat het je huid goed gehydrateerd houdt, reageert je lichaam natuurlijk door de talgproductie in het getroffen gebied te verminderen. 

Jojobaolie heeft huidhelende eigenschappen

Jojobaolie is niet alleen vochtinbrengend, maar heeft ook antibacteriële en immuunversterkende eigenschappen om wonden te helpen genezen. Het jodium in Jojoba Olie beschermt de huid tegen bacteriën en de Vitamine E en B-Complex Vitaminen helpen de immuunrespons van de huid te stimuleren zodat je sneller geneest. Dus, als je droge, gebarsten handen hebt in de winter, zorg er dan voor dat je HandDrink in de buurt hebt.

Jojobaolie beschermt tegen blootstelling aan UV-straling

Er zijn een handvol natuurlijke oliën die UV-bescherming bieden, en Jojobaolie is er daar één van. Het heeft een Sun Protection Factor (SPF) van 4. Er is ook ontdekt dat het effect van UV-blootstelling op collageen vertraagt, wat betekent dat het het verouderingseffect van de zon kan verminderen!


INCI: Simmondsia Chinesis

 

Veel gestelde vragen over Jojoba Olie (Gouden Olie)

Wat is de INCI van Jojoba Olie (Gouden Olie)?

De INCI van Jojoba Olie (Gouden Olie) is INCI: Simmondsia Chinesis

Extra informatie

Gewicht Niet beschikbaar
Inhoud

, , , ,

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Jojoba Olie (Gouden Jojoba Olie)” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.