Passiezaadolie

Passiezaadolie is een veelzijdige en voedzame olie afkomstig van passievrucht. Het is een uitstekend ingrediënt in allerlei persoonlijke verzorgingsproducten, waaronder zeep, lotion en cosmetica.

Voordelen van passiezaadolie in zeep

Passiezaadolie is een geweldig ingrediënt in zeep, omdat het rijk is aan antioxidanten en essentiële vetzuren. Deze eigenschappen helpen de huid te voeden en te beschermen, waardoor ze zacht en glad aanvoelt. Bovendien is passiezaadolie een natuurlijke ontstekingsremmer, waardoor het ideaal is voor mensen met een gevoelige huid. Zeep gemaakt met passiezaadolie kan ook helpen de huid die gevoelig is voor irritatie of roodheid te kalmeren en te genezen.

Passiezaadolie in Lotion en Moisturizers

Lotions en moisturizers gemaakt met passiezaadolie zijn een uitstekende keuze voor personen met een droge huid. De olie wordt gemakkelijk in de huid opgenomen en zorgt voor een diepe hydratatie zonder een vettig laagje achter te laten. Dit maakt het ideaal voor gebruik overdag, omdat het je dagelijkse activiteiten niet verstoort. Passiezaadolie bevat ook vitamine C, waarvan bekend is dat het de huidskleur kan verhelderen en egaliseren.

Cosmetica doordrenkt met passiezaadolie

Passiezaadolie is ook een populair ingrediënt in cosmetica, vooral in producten die bedoeld zijn om fijne lijntjes en rimpels te helpen verminderen. De hoge concentratie antioxidanten en essentiële vetzuren van de olie helpen de huid te beschermen tegen schade door vrije radicalen en zorgen ervoor dat ze er jeugdig en stralend uit blijft zien. Bovendien kan passiezaadolie helpen de geïrriteerde huid te kalmeren en te verzachten, waardoor het een geweldige optie is voor mensen met een gevoelige huid.

Passiezaadolie

Passiezaadolie is een veelzijdig en voedzaam ingrediënt in persoonlijke verzorgingsproducten zoals zeep, lotion en cosmetica. De vele voordelen ervan, waaronder het vermogen de huid te voeden en te beschermen, maken het een uitstekende keuze voor consumenten.

Groothandel in passiezaadolie

Passiezaadolie is een populair ingrediënt in persoonlijke verzorgingsproducten en wordt veel gebruikt in de cosmetische industrie. Het is op grote schaal verkrijgbaar voor de groothandel en is een populaire keuze voor fabrikanten van zeep, huidverzorging en haarverzorgingsproducten.

EigendomWaarde
Wat is het?Passiezaadolie is een veelzijdige en voedzame olie afkomstig van de passievrucht.
Gebruik in zeep5-10%
Gebruik in huidverzorgingsproducten5-15%
Gebruik in haarverzorgingsproducten2-5%
Bekende producten waarin het wordt gebruiktZepen, lotions, vochtinbrengers, cosmetica
Voordelen in formuleringenVoedend, beschermend, ontstekingsremmend, verhelderend
Hoeveelheid vrije radicalenHoog
Hoeveelheid antioxidantenHoog
Hoeveelheid ontstekingsremmersHoog
Hoeveelheid vetzurenHoog
InciPassiflora edulis zaadolie
Verzepingswaarde in NaOH170-180 mg KOH/g olie
Verzepingswaarde in KOH210-230 mg KOH/g olie
CAS84929-31-1
EINCS-nummer283-967-7
GS-code van het douanetarief151590
Geoogste plant of nootPlant
ProductiemethodeKoudgeperst
ProductieprocesExtractie van olie uit passievruchtzaden
KleurGeel tot lichtgeel
ViscositeitLicht
OorsprongZuid-Amerika
GeurMild, fruitig
AbsorptiesnelheidSnel
Smeltpunt bij benaderingNiet van toepassing
Vergelijkbare oliënJojoba-olie, druivenpitolie
Opslag en houdbaarheidBewaar op een koele, donkere plaats. Houdbaarheid van 1-2 jaar.

    Interesse in dit product?    Geef een reactie

    Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *